Vårinspiration: Trenchcoat

Inlägget innehåller annonslänkar

Bildkälla: 1, 2, 3

boots, trenchcoat, väska, jeans, bildkälla

bildkälla, sandaler, väska, trenchcoat, blus, kjol

Som ni vet så är jag inte hemma idag, jag är på bröllop! YEY! Så detta inlägg skrev jag igår innan jag började göra mig i ordning.

När det här publiceras är klockan elva och dagens brunchfest har börjat för oss. Jag gissar på att jag är en av de som mår bäst den här morgonen, någon fördel ska man väl ha när man är nykter på fest hehe… Så medan de andra dricker bloody marys för att komma tillbaka till livet, njuter jag av apelsinjuice eller bara en stor kopp kaffe.

Anyway, från och med idag vänder ju ÄNTLIGEN vädret på riktigt och vi får lite varmare temperatur. Nu tror jag att vi kan hänga undan vinterjackorna utan att jinxa något. Vintern är över. Välkommen in i värmen: trenchcoaten! Så sugen på en snygg trench att matcha med vit t-shirt och jeans. Ovan ser ni några favoriter!

Ha en härlig lördag nu <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi