Min graviditet: Vecka 26

Nu finns uppdateringen för veckans graviditetstankar uppe och de kan ni läsa här!

Största skillnaden den här veckan jämfört med tidigare är att jag har blivit MYCKET hungrigare. Jag har nästan varit besviken ju, över hur lite man får plats med när magen växer och magsäcken knappt får plats där inne. Men nu verkar något ha flyttat på sig eller så är det hungern som har ändrats för jag kan och behöver äta mycket mer än vanligt. Till mellis räcker det inte med en frukt direkt utan jag behöver en stor smoothie och en macka och kanske en bulle också, annars är jag vrålhungrig efter fem minuter igen. Tycker det är fint att kroppen visar vad den behöver ändå och jag försöker boosta med bränsle när den säger till!

  1. Gud vilken fin topp du har på dig på bilden! Vart finner jag den? 🙂 tack för en toppenfin blogg, jag likaså som du är gravid och njuter av att läsa dina uppdateringar. Jag finner en stor känsla av lugn i dina texter och det smittar av sig!

  2. Ville bara ge ett tips angående svullna ben. Jag använde stöd stay ups istället för strumpor. Så mycket bättre! Finns på apoteket. Så mycket snyggare också 😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi