Veckans gravid-unn

Ni har väl inte glömt bort det här (klick) inlägget som jag skrev om att unna sig? Hoppas verkligen inte det! Jag håller tummarna för att ni unnar er så ofta ni kan och vill, speciellt om ni är gravida, och dagligen treatar er fantastiska kropp. Vi genomgår ett maraton! Eller inte ens det, snarare typ tio maraton.

Anyway så har jag sannerligen inte glömt bort att unna mig utan igår var jag på stan och bestämde mig för att köpa något fint till mig själv – det blev den här ljuvliga klänningen från Zara! Den ska jag ha när jag och D åker på romantisk weekend till Paris om tre veckor (IIIH!).

Vad har ni unnat er på senaste tiden? Den här veckan har jag unnat mig tre saker:

– Klänningen från Zara
– Tagit taxi när jag inte har orkat gå (går nästan överallt annars)
– Köpte en gigantisk godispåse på Stockholms bästa godisbutik, Caramella, efter min plåtning idag som jag sitter och mumsar på as we speak!

Med det sagt så tycker jag att vi alla går på välbehövlig helg nu (eller okej, om någon timme, har liiite saker som måste göras bara!).

Puss!

 1. Jag är i v39, har BF den 16 april, och har i veckan unnat mig en dag på spa. Bästa medicinen för en tung öm gravidkropp att få vara tyngdlös, bara flyta runt och njuta av avslappningsmusik och dessutom en sjukt god nudelsallad till lunch 🙂
  Har dessutom tidigare i graviditeten unnat mig en gravidfotografering med ett riktigt proffs. Var för snål under min förra graviditet 😉
  Herregud så glad jag är att jag gjorde det den här gången då det till 99% är min sista graviditet, och bilderna blev helt magiska!!!
  Är det nåt som du har tänkt att göra? 🙂
  Kram och tack för en mysig blogg

 2. Ljuvlig klänning!! Min bästa lärdom som gravid är -köp inte kläder till ett visst tillfälle för långt i förväg. Risken är stor att de är för små då 😐 Attans vad magen växer snabbt när man passerat typ vecka 20!

 3. Vilken Zara hittade du detta på? På Zara Sturegallerian hittar jag aldrig klänningar, plus omklädningsrummen är klaustrofobiskt små!

 4. SÅ FIN! Och HEJA DIG. Jag var höggravid för ett år sedan och att läsa din blogg brings me right back känslomässigt, jag känner så med dig. Och först nu i efterhand, när jag läser dina inlägg, så slår det mig att F*N vad vi kvinnor är mäktiga, vad vi kämpar, vad vi utstår, vi är fantastiska – DU är fantastisk! Heja heja!

 5. Ska unna mig fotmassage och pedikyr, ett besök hos frissan, hotellfrukost den närmsta dagarna… 3 Veckor till Bf här 👏😍

 6. Så snygg klänning, och grymt skönt att ha en liten getaway planerad!
  Är i vecka 38 och unnade mig i veckan en gravidmassage – bästa sättet för den trötta ryggen att få en liten paus. Rekommenderas varmt!
  Jag har dock pausat mina andra unnanden ett tag, för att istället ge mig själv en fin pushpresent (läs: YSL el. LV-väska) efter vårt lilla mirakel är här. Känns som att just det börjar bli vanligare och vanligare i Sverige också. Har du funderat något på just pushpresent?

  Stort tack för en fin blogg 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi