Nedräkning – snart släpps kollektionen!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Soft Goat

Sneak peek på min kollektion för Soft Goat!

Idag har vi plåtat kollektionen för Soft Goat och det var först idag det blev verkligt för mig – min dröm slår in! Jag har tagit fram mina dröm-plagg i kashmir, världens bästa material. Det är några få men väl genomtänkta pieces och det bästa av allt är att de släpps snart!! – inom en månad!

Yes, det är sant.

Jag har inte velat skriva ut tidigare exakt när den kommer att finnas i butik eftersom man aldrig vet med samples, produktion och leveranser men nu verkar allt ha gått enligt vår plan och inom en månad kommer ni alltså kunna köpa plaggen som jag har tagit fram.

Åh vad jag längtar efter att få visa upp dem för er!

Mer om det här sen, jag ville bara kika in och skriva lite pepp eftersom vi plåtade idag och jag är så himla exalterad över det här. Min torsdag blev betydligt bättre än min onsdag, precis som jag misstänkte. Nu ska jag bara hitta en balans för att varje dag ska kännas bra och inte rinna över.

Jag hoppas att ni får en ljuvlig kväll!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi