Onsdagsmorgon

Hej gullnosar,

Hur mår ni?

Igår hade vi planeringsdag på FORNI så vi satt i mitt kök, åt kardemummakakor och planerade kommande månader hela dagen. FORNI har nästan lika många besökare som min blogg (!) vilket känns heeelt galet. Vi hade som mål att sajten skulle komma upp i det här antalet besökare efter ett år ungefär men istället har vi haft dessa siffror sen start vilket gör oss SÅ taggade på att skapa ännu mer och ännu bättre content!!! Ni går väl in varje vecka??? Släpper så fint innehåll där, så genomarbetat och intressant och ett perfekt komplement till bloggen.

Well, vid fyra var vi klara och då gick jag på min sista yoga på gravidkursen jag har varit på i fem veckor. Gud, det känns så tråkigt att den är slut, jag önskar verkligen att den var dubbelt så lång. Det positiva är att vi fick lära oss massor om andning och förlossning, tips till partnern under förlossningen, massagetekniker under värkarbetet och massa annat intressant som jag tror att jag/vi kommer ha nytta av när det är dags för förlossning.

Börjar bli riktigt, riktigt taggad nu för övrigt. Låg och pinterestade barnrum och fick upp en bild på en bebis i en spjälsäng, tänkte ”den var ju fin!” och sen slog det mig. Herregud, jag ska köpa en spjälsäng för att vårt barn ska ligga i den??? Inte för att det är gulligt utan för att jag ska få ett barn och tanken är att det barnet en dag ska SOVA I DEN DÄR SÄNGEN.

För sjukt.

Längtar efter honom.

I alla fall, dags att ta tag i dagens första to do – betala räkningar 🙁 Vi hörs lite senare!

Förresten, ni har inte missat att Lollo börjat blogga va? Här!!!

  1. Hej, gick på samma yoga som du går på nu och andningen man fock lära sig har verkligen hjälpt mig. Både under förlossningen samt när lilltjejen vaknat på nätterna och det varit svårt att somna om. Ligger jag vaken fokuserar jag på andningen och sen somnar jag om snabbt. Så tips! Men det tar lite övning som Jennie säger på kursen (i alla fall för mig). Lycka till med allt!

    1. Gud vad peppad jag blir, som du säger så krävs det nog övning men jag ska öva massor så att jag verkligen kan använda mig av det när det är dags sen

      <3

  2. Hej!
    Jag har en frågar är det okej att används Maria Nilas silvershampo när jag är gravid? Tack för en bra blogg:)

    1. Ja gud ja, jag använder det. Sen har alla olika definitioner i sina graviditeter vad som är OK för dem och inte. Kram!

  3. Är det inte för sent att betala räkningarna idag? eller så är du väldigt tidig med det 🙈

  4. Hej!
    Måste ge er en stor eloge till forni plattformen!! Ska erkänna att jag va lite tveksam i början, men ni har verkligen lyft det till en ny nivå och hittat ett koncept som verkligen går hem. Det är med glädje jag klickar in på forni.se!
    Keep up the good work 🙂

    1. Åh tack snälla! Vi är så sjukt stolta och glada över responsen, kul att du och flera med dig uppskattar innehållet!

  5. Vi kan ju se hur länge en person är på sajten osv. Så alla som klickar sig direkt in på min blogg räknar vi inte som besökare eftersom de bara går in på bloggen via forni.se och inte aktivt besöker forni. Inget missvisande här inte 🙂

  6. Gillar verkligen ”nya” FORNI. Var inte in så ofta på daily forni men FORNI brukar jag läsa någon-några gånger i veckan. Vissa inlägg har jag läst flera gånger, älskar tipsen om hudvård! Speciellt när alla produkter som länkas inte är de dyraste heller, bra för en student som inte har råd att köpa det dyraste och testa 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi