Dålig dag

Nä hörrni det här var ingen bra dag.

Sjukt mycket trista jobbgrejer på mitt bord, massa ångest över grejer som stressar upp mig som fan, irriterad på massa människor osv. Det blev liksom inte rätt idag hur mycket jag än har försökt. Ingen ordentlig mat har jag fått i mig heller… hann liksom inte slå mig ner för en riktig lunch utan har bara ätit massa skit on the go (en smoothie, en bar och en drick-kvarg… så jävla äckligt). Egentligen hade jag bara velat lämna telefonen i hallen, beställa hem pizza, sätta på en komedi och dra för gardinerna men jag har jobb som behöver göras och saker som behöver förberedas inför imorgon. Samt fyra maskiner tvätt som behöver tvättas, beslut som behöver fattas och mejl som behöver svaras på. Och en granne som håller på att driva mig till vansinne.

Suck. Nya tag imorgon.

Någon mer som har en dålig dag?

Vad ska vi göra åt den?

Hoppas på ett bättre humör imorgon i alla fall. Jag har en rolig plåtning inbokad som jag ser fram emot med ett härligt team, så jag tror det vänder då. Men idag får nog vara såhär.

En påminnelse för imorgon, idag är redan för sent ♥

  1. Hej! Jag känner så för dig med grannen. Är seriöst irriterad på hen härifrån. Ens hem ska vara ens mest avslappnande ställe att vara på där man kan andas ut och känna sig ostörd. Tycker verkligen du borde kolla upp vräkning ur bostadsrätt vilket innebär att ni låter styrelsen bli insatt i situationen, ge varning 1 (och förmodligen varning 2 och 3 i detta fallet) och slutligen vräka medlemmen i en bostadsrättsföreningen, vilket innebär att personen måste se till att flytta oavsett om det innebär att sälja lägenheten.
    Kram <3

    1. Åh, känner också för dig med grannen. Håller också med om att ens hem ska vara det stället man ska kunna vara på och trivas i till 100%. Hade jag varit som dig hade jag också kollat upp alternativ om vräkning. Försök ta tag i det innan det går för långt! Kram <3

  2. Åh här har du en till med en dålig dag! Migrän, gravidtrött, tuff dag på jobbet och precis som du har jag en granne som jag är såååå vansinnigt less på… heja oss!

  3. Riktigt tuff dag här med. Mammas första födelsedag sedan hon gick bort i somras. En dag man inte kan förbereda sig på, men det fina är att det kommer en dag imorgon som förhoppningsvis är bättre. Kram till dig!

  4. Åh, ska inte säga ”vad skönt att läsa att någon annan ocksa har en dålig dag”, haha, inte så jag menar, men det var mycket igenkänning i denna text. Jag har två väldigt intensiva veckor pa universitet framfor mig med inlämningar och grupparbeten + presentationer, samtidigt som jag måste fixa i ordning en massa dokument for att kunna ansöka om ett visum for att kunna stanna i det landet jag är just nu tillsammans med min pojkvän… Ar övertygad om att allt KOMMER att lösa sig till slut, det gör det ju nästan alltid, men har ångest + ar väldigt stressad over allting just nu, till råga pa allt en huvudvark som vägrar gå over. Dessutom ska man ju pallra sig till jobbet ocksa… UGH vill bara ha semester nuuuuu. Kämpa Michaela, vi fixar det!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi