Kardashians, promenader i vårsolen och The Sinner

I fredags gick jag och tjejerna på ett event med Hay U där vi skulle få en förhandsvisning på nya säsongen av Kardashians!!! Som vi alla tre älskar haha.

Dessutom fick vi varsitt selfie-light som man kan sätta på mobilen när vi kom, givetvis testade vi dem direkt. Jag har saknat en selfie-lampa för när man går ut eller piffar sig på kvällen och nu har jag en haha! Hade behövt den mest under vintern dock…

Vid sex åkte jag hem, köpte med mig en calzone och åt den framför Better Things (serie på HBO). Jag hade 22 veckor under min graviditet som jag knappt fick i mig någon mat men nu har det vänt och jag är istället vrålhungrig. Känner ofta att jag kan äta hur mycket som helst, hehe. Denna pizza slank ner på tre minuter prick.

D var som sagt borta även denna helg så jag passade på att jobba framför Let’s Dance resten av kvällen.

I lördags vaknade jag vid åtta och gick upp för att koka gröt. Jag åt den med min uppsättning av underhållning: min gravidbok ”The Bump Class”, Feel Good Card Deck som jag fick av Jossan samt min dator som jag mysjobbar med så fort D är borta.

Vid halv tolv mötte jag upp Bosse för en promenad i det ljuvliga vårvädret. Åh så skönt det var ute i lördags!

Vi promenerade runt på Djurgården och tittade på alla glada helg-firare och när magarna kurrade gick vi till Voltaire för att äta lunch. Det blev lunchmackor, chokladboll och kaffe vid husväggen. Sjukt mysigt.

På eftermiddagen gick jag hem och slötittade på saker, bland annat senaste vloggen som Kenza lagt upp!

Och när klockan slog middagstid kom D hem. Han var mycket bakfull vilket firades med burgare och film i soffan.

Blev dock sååå ledsen när jag hade beställt en burgare well done pga preggo och den såg ut såhär… vi beställde inte ens från Foodora utan D gick och hämtade burgarna för att garantera att det skulle bli rätt (blir ofta fel om man försöker skriva något i anteckningarna på Foodora när man beställer så bättre att gå och hämta om man har allergier osv.). Att som gravid få en burgare som är röd i mitten och att de dessutom glömt dippsåsen fastän de sa att den låg i påsen, det var inte så trevligt kan jag tala om… Höll på att börja gråta haha. Inte mycket att göra åt dock och det var den spännande graviddagen i mitt liv.

Blir bara vegansk burgare framöver men jag har brist på järn så tänkte att det kunde vara bra med lite kött…

I söndags gick jag upp och gjorde bananpannkakor till oss!

Sen mötte jag upp Lin och gick en långpromenad. Vi pratade om framgång, prestationer, graviditeten och erfarenheter som man lär sig genom åren (främst jobbmässigt). Det var mycket kallare i söndags än i lördags men solen sken och det var så skönt att komma ut i ett par timmar.

När jag kom hem lagade D en vegansk gryta till lunch som serverades med kokt potatis, mums.

Sen la jag mig i sängen och jobbade medan D kollade på hockey i vardagsrummet. Varvade jobbet med att sova hehe.

Och på kvällen blev jag serverad en kycklinggryta med svartris och curry innan vi såg två avsnitt av The Sinner som är SÅ JÄVLA BRA och ja det var min helg.

Helger som preggo är så jäkla mysiga, men lite mellow också eftersom man inte har ork att göra så jättemycket saker. Serier, promenader, fika och mat är typ det som ryms om helgerna men det får väl vara så. Sen hinner man knappt blinka innan det är parkhäng, grusiga mariekex, junibacken och barnvagnspromenader.

  1. Har du testat Sideral.se? Det enda järntillskottet jag kan rekommendera. Till skillnad mot andra järntillskott jag fick utskrivna under gravidteten så fick jag inga magbesvär, eller blev förstoppad. Snällt mot magen och min kropp.

  2. Återkom gääääärna med en review av The Sinner säsong 1. Såg klart den förra helgen (på 1,5 dag hehe) och tänker fortfarande väldigt mycket på den.

    Ha en fortsatt fin dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi