WEEKLY PLANS

Måndag.

Rågbröd med leverpastej och gurka. Pain au chocolate. Apelsinjuice. Bryggkaffe. En skiva melon när jag fyller på juicen, även om melonen på kontoret smakar diskmedel när jag är gravid. Gå igenom helgen med Emelie. Planera veckan med Emelie. Blogga. Skriva artikel. Svara på mejl.

Så ser mina måndagsförmiddagar ut allt som oftast. Det är en av de enda stunderna varje vecka som ser likadan ut och jag tycker väldigt mycket om det. En trygg punkt i föränderliga veckor.

Den här veckan kantas av några väldigt roliga jobbgrejer. Jag har megalite tid för mejlen och datorn den här veckan på grund av inspelningar och sånt men tänkte ändå dela med mig av allt som finns i huvudet – har ni något speciellt ni vill läsa om så får ni säga till!

Då tittar vi på veckan.

Måndag: Kontoret. På eftermiddagen ska jag på massa skönhetsbehandlingar så att jag är redo för plåtning och inspelning senare i veckan.
Tisdag: Planeringsdag av Q2. Vid varje nytt kvartal sitter team FORNI ner och planerar hur tidigare kvartal har gått på alla punkter och vad vi satsar på inför kommande kvartal. Vi kör hemma hos mig, beställer hem mat till lunch och äter kakor när suget kickar in. Så mysigt! Efteråt är det dags för min gravidyoga, längtar.
Onsdag: Kontorsdag, möten, podda på lunchen.
Torsdag: Fotografering för min Soft Goat-kollektion!!! PEPPEN!!!
Fredag: Preggo-megaformer på The Place på morgonen och sen inspelning med NIVEA resten av dagen.

Drömmer om detta. Bild härifrån.

    1. Den ska ligga uppe, testa att stäng ner podcast-appen och öppna upp den igen om podden inte kommer upp! Kram

  1. Nooooooo! Är också gravid och när jag läste om din frukost fick jag världens craving på leverpasteeej! Vad ska jag göra 😱😱😱apelsinjuice, gurka…nu började jag tänka på smörgåsgurka åååååååh. Nu dör jag Michaela 😂😂😂 det borde finnas en automatisk censurering för mat när man är gravid! För cravingsen uppkommer typ alltid när det är som mest olägligt 🙈🙈🙈

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi