Behind the scenes: NIVEA produktionsdag

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

Hej från en gravid och en nybliven mamma!

Som har lyxen att jobba tillsammans med NIVEA och deras kampanj Loved by Make up Artists!

Jag och Sarah är (som ni säkert vet vid det här laget) ambassadörer för NIVEA och deras MicellAIR-serie för andra året i rad och det är helt underbart. Jag får jobba med ett varumärke jag verkligen tycker om, produkter som jag kan stå för, ett fantastiskt team och så en av mina gosigaste kompisar (som dessutom är bäst i Sverige på att sminka!).

Nä, bättre än så blir det inte.

För några veckor sen hyrde vi en svit på Haymarket för att spela in en massa filmer till NIVEA’s sociala medier. Förra året hängde bilder på mig och Sarah i massa butiker där NIVEA-produkter såldes (du kanske såg oss i någon lokal butik?) och i år kommer vi att synas i deras digitala kampanjer – så roligt och stort!

NIVEA är ett av Sveriges största hudvårdsmärken och jag är uppvuxen med NIVEA i badrumsskåpen. Därför är det jäkligt coolt att som vuxen vara ansiktet utåt för ett så välkänt och etablerat varumärke som levererar kvalitet till bra pris. Jag blir stolt när jag tänker på att jag får jobba med den här typen av varumärken… speciellt när jag blundar och ser mig själv som tioåring i vårt mintgröna badrum på övervåningen i villan, med mammas handkräm från NIVEA som jag försiktigt smörjer in händerna med. Resten av dagen brukade jag gå och dofta på mina egna händer, jag tyckte alltid de doftade så rent efteråt!

*

Jag gillar verkligen Haymarket förresten – perfekt för den här typen av inspelningar! Hotellets inredning gör att allt blir fint som filmas och så känns det väldigt levande och lekfullt.

På plats för dagen var det jag och Sarah samt Emelie som projektleder från mitt håll, Filippa och Josefin som kommer från NIVEA’s kommunikationsbyrå, Lisa som filmar och Karolina som jobbar på NIVEA. Ett vasst team där jag har jobbat med alla tidigare och fått strålande resultat.

Vi började tidigt på morgonen med make up och hår, när det var klart började vi spela in och så hann vi med två filmer innan lunch och två filmer efter lunch. Ett riktigt effektivt team! Det är tuffare än man tror att göra den här typen av inspelningar men med rätt team, mat i magen och bra energi blir det alltid fina resultat och lyckade arbetsdagar.

Jag använder MicellAIR-serien dagligen. Varje dag när jag kommer hem från jobbet tar jag en MicellAIR-wipe för att få bort dagens smink snabbt och smidigt innan jag slänger mig i soffan. Sen på morgonen och kvällen använder jag MicellAIR-vattnet med pads för att verkligen få bort allt smink och alla orenheter i ansiktet. När jag har smink runt ögonen använder jag NIVEA Eye makeup remover som är sjukt effektivt, såhär såg det ut när vi var klara med inspelningen och jag drog av dagens look från ögonen med ett svep.

Älskar produkter som är effektiva, viktigt när man inte har så mycket tålamod haha!

Här kommer en av filmerna från dagen, hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Använder ni micellärt vatten förresten? Ni borde verkligen testa om ni inte har gjort det ännu!

Jag blir så torr under vinterhalvåret vilket jag räddar upp med en fet fuktkräm efter rengöringen och en hel del ansiktsmasker för att fuktboosta ordentligt!

  1. Jag brukade använda micellärt vatten och det funkade bra men jag blev galen på mängden pads som jag använde varje dag till det och till sminkborttagning för ögonen, för det räckte långt ifrån med en för varje. Det kändes personligen så himla slösaktigt så jag kände att jag var tvungen att hitta en lösning på det. Nu använder jag en olja för rengöring istället som jag kan använda på ögonen också och behöver alltså inga pads, och dessutom så tar den bort sminket betydligt bättre än det micellära vattnet gjorde. Så det har funkat bättre för mig! 🙂

  2. Läste i något inlägg att ”er väg till graviditet inte var spikrak” eller något och började tänka på hur det på TYP alla gravida influencers sociala kanaler ser ut och verkar som att de 1. Blev gravida på studs 2. Allt är så magiskt och roligt och mysigt och heelt fantastiskt från plusset till förlossning till barnets 1årskalas, inskolning u name it. Jag har en liten bebis på 8 månader som jag blev gravid med efter ett missfall. Därefter var första tiden med bebis skittuff. Men jag tycker det är lite trist att vägen till graviditet, själva graviditeten och föräldraskap känns otroligt förskönad i sociala medier. Hur upplever du att allt sådant seglas i sociala medier? Håller du med? En annan sak är att det är tråkigt att folk (speciellt dessa bloggare/instagrammare) inte är öppna med att det kanske tog tid att bli gravid, att man fick ett missfall, att man tyckte första tiden var jobbig osv. Det är ju så fantastiskt skönt att veta att man inte är ensam? Både för bloggaren som säkert får 100 peppande kommentarer och för tjejen som nyss fick missfall, eller försökt bli gravid i 9 månader osv. För jag tror inte en sekund på att alla gravid/mammabloggare har det helt otroligt mysigt och roligt och fantastiskt exakt varje dag 24/h om dygnet med underbara promenader o luncher och kompisdejter med en bebis som sover snällt i vagnen hela dagarna. Vad tror du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi