Jag gör mitt eget shampoo och balsam i Maria Nilas fabrik

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Nu är äntligen videon från mitt besök i Maria Nilas fabrik färdig! Hurra!

När jag jobbar tajt med ett varumärke vill jag gärna få ett 360 graders perspektiv på hela företaget. Det är omöjligt för mig att få det med alla samarbetspartners men de jag jobbar extremt nära, som Maria Nila, försöker jag alltid att lära mig och er så mycket som möjligt om hela varumärket. Jag har pratat mycket om Maria Nilas hållbarhetstänk, att de är veganska och hur de jobbar med välgörenhetsorganisationer för att ta hand om vår planet.

På perrongen mot ett soligt Helsinborg i ny kappa från Brixol!

Entrén i fabriken

Deras inhouse salong där de kan testa nya produktprover, hålla i workshops etc.

Finns nog inga lager som är så färgglada som Maria Nilas – jag älskar att de packar i färgglada lådor istället för vanliga bruna som alla andra gör! Tänk att få en sån här leverans till sin frisörsalong!

Målet med fabriksbesöket var att jag skulle få följa med på produktionen från början till slut och WOW vad roligt det var! Fokuset i fabriken är hållbarhet med solceller på taket, eget reningsverk för vatten och ett hållbarhetstänk inom alla områden. Den  är nybyggd och SÅ FIN! Dessutom känns det roligt och bra att deras produktion sker i Sverige, i Helsingborg närmare bestämt, där grundarna startade detta familjeföretag för 30 år sedan. De flesta skönhetsmärken har ingen egen fabrik men det har Maria Nila haft från start för att upprätthålla standarden och hållbarhetskraven som de har.

Blandar i doft i mina egna produkter

Fyller varma tuber med hårlotion som jag skapat själv med en av Maria Nilas egna kemister. 

Tadaa! Mina alldeles egna produkter och så dofterna jag använde. Sweet macaroon är inte tråkig kan jag tala om!

Det roligaste på besöket var helt klart att få ta fram mina egna produkter med en av deras kemister. Deras kemister kontrollerar allt som kommer ut på marknaden för att garantera högsta möjliga kvalitet från Maria Nila. Det är faktiskt min killkompis Marcus föräldrar som grundade det här företaget och nu har han tagit över. Så stort när jag var på plats i fabriken och han gick omkring i korridorerna för att vara med på alla hörn i företaget – precis så som det ska vara med familjeägda företag. Det finns en genuinitet i det som man inte hittar på så många andra ställen.

Hoppas verkligen att ni gillar videon och lär er något om hårvårdsproduktion – jag älskar samarbeten där man lär sig saker. Puss!

 1. Härlig video! Proffsig men också rolig (glöm ej handskarna:p) Blir Maria Nila till nästa schampo-köp! Kram

 2. Hjälp! Precis som dig så är jag inte något stort fan av sneakers men känner mig helt vilse i skodjungeln nu när det börjar bli dags att ställa ankelbootsen i garderoben men fortfarande är för kallt för sandaler. Kan du inte göra något härligt inlägg om vårskor? Jag tycker om en dressad stil, men vill inte vara för uppklädd då jag jobbar på socialtjänst och där inte vill vara för fancy då det kan ge ett sämre intryck i mötet med klienterna. Ja du hör, helt vilsen här!

 3. Hej fina Michaela! Jag har en fråga som vore snällt om du vill ta upp i frågor med Forni. Jag har dejtat min kille i 6 månader nu & vi kallar varandra pojk & flickvän. I början växte känslorna mer och mer hela tiden & jag blev bara mer & mer kär för varje dag. Nu när vi har sets ett tag & vardagen börjar rulla på, på ett annat sätt så känner jag att mina känslor har stannat lite. Jag älskar honom mer än allt & är så kär i honom men jag känner att känslorna stannar lite. Tror du att det är ”normalt”/”vanligt” att känna så & att det är en del av dendär nya totala förälselsen har lagt sig lite.. eller hur tänker du? Sen undrar jag också hur man får vardagen att inte bli ”samma varje dag” och tråkigt..? Hjälp mig snälla, jag vill vara med honom & spendera mitt liv med honom men jag är rädd att der från bådas håll ska bli långtråkigt & typ ”samma varje dag”. Massa kärlek till dig ❤️

 4. Hej Forni,

  har följt dig i många många år och tänkte bara säga att det är kul att se dig i rörligt format! Jätte härlig vlogg!! 🙂

  Kram till dig och bebisen!

 5. Hej Michaela,
  Jätte intressant artikel och video! Skall imorgon på arb.intervju för Maria Nila, så det var ju intressant att få en inblick till produktionsprocessen och själva fabriken 🙂 Ha det gott! /Nina

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi