Frågor med Forni

Hej! ❤️här kommer en fråga till frågor med forni. Känner att jag behöver lite pepp och kloka ord från medsystrar kring detta

Det är det eviga uttjatade men ändå fruktansvärt jobbiga att vänta på ett svar från en dejt. Jag var på en första dejt med den här killen i lördags, vi tog en drink i gamla stan och tjattrade i tre timmar innan vi skildes åt. Han skrev en timme efter och tackade för en trevlig dejt och att han gärna ville ses igen och jag somnade med ett leende på läpparna för jag kände likadant. Vi sågs i söndags igen och tog en promenad, som blev en middag, som blev tv-tittande hos honom och övernattning. När jag skulle gå på morgonen tyckte jag det var lite lite lite stelt mellan oss, men ändå inte så farligt att jag ville rusa ut ur lägenheten men vi hade ändå delat säng och ja, vi känner ju faktiskt inte varandra. Jag skrev i måndagskväll och han svarade att han var trött och skulle lägga sig. Då var klockan 21. Jag svarade inte och sedan dess har jag inte hört ett ljud. JAG VET allt det där med att man inte ska övertänka, lägga för stor vikt huruvida han hör av sig eller inte så tidigt men ändå kan jag inte gå runt och analysera söndagen varenda minut. Gjorde jag något fel? Sa jag något? Hur såg jag ut? Osv osv. Är inte en osäker gumma egentligen men i den här situationen blir jag så osäker på mig själv och ser bara alla mina brister. Och att gå runt och vänta på någon som kanske aldrig hör av sig. Hur fan gör man? Klart jag kan höra av mig men kände efter i måndags att han avfärdade mig på ett sätt som kändes inte helt okej. Till frågan! Hur överlever man när ens dejt inte hör av sig? Till saken hör att jag senaste tiden har vart med om tre (!!!) såna här killar. Vi har hängt ett tag sen från ingenstans försvinner dom. Pang bara så slutar dom existera och jag börjar känna mig så söndertrasad som människa.

Alltså KILLAR JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DOM!!!

Dejtingvärlden generellt kan vara så jävla tjatig ibland alltså. Som du säger – man går ut och har det trevligt och sen kör någon strutsen på en från ingenstans? Kom igen! Har sett det här beteendet så mycket och måste säga att det verkar vara vanligare hos killar än tjejer. Tjejer ser oftast till att få ett avslut om det inte känns bra medan killar bara visslar, tittar åt en annat håll och sticker huvudet i sanden.

Min enda slutsats är att det inte har med dig att göra. Det är liksom det enda jag vet säkert? Har kompisar som dejtar och är med om sånt här hela tiden fast de är världens bästa. Tror aldrig man kan veta exakt vad anledningen är. Kanske har han någon annan tjej han träffar med seriöst? Kanske kände han att det inte var helt rätt sist ni sågs men vågar inte säga det? Kanske tänkte han att det bara var en kort fling och att man inte behöver höra av sig mer om man inte vill?

Vem fan vet haha.

Jag tycker däremot att du ska skriva till honom om du känner för det. Antingen och fråga om det var något som hände sist eller bara kolla läget och om han vill ses igen. Ibland är det skönt att fråga, ibland är det skönare att bara lägga det bakom sig.

Och på frågan hur man överlever: Boka in en ny dejt med någon som trånar efter dig, piffa dig till tänderna och gå ut och drick drinkar med en person som uppskattar ditt sällskap. Puss!!!

Hur är tightsen tycker du för tex yoga? Har precis blivit frälst i yogan men tycker många tights inte riktigt passar, halkar ner eller är liksom lite för stela i yoga. Dom där ser väldigt mjuka ut!

De är som gjorda för just yoga! Det viktigaste för mig är att mina yogatights sitter på plats utan att sitta åt för tight, vilket Filippa K’s Soft Sport-modeller (faktiskt alla jag provat) verkligen gör. Rekommenderas varmt!

En fråga till Frågor med Forni som du förhoppningsvis tycker är lite rolig. Du tar ju en hel del selfies med din telefon och därför undrar jag vilken kamera/teknik du använder. Använder du front- eller bakkameran? Frontkamerna på iPhones vänder ju på en när bilden har tagits, vilket jag tycker gör att man alltid ser lite sne ut? Medan om man använder bakkameran ser man ju inte sig själv? Kan inte du köra en liten Selfie-med-Forni-skola haha? Vilken tricks använder du?

Tack för att du sprider så härlig energi på sociala medier!

Hej hjärtat

Haha så rolig fråga.

Jag använder selfie-kameran, alltså frontkameran på iPhone. När man använder den regelbundet lär man sig ju hur man ska posera för att inte se just sne ut. Jag har hittat mina ”looks” som jag omedvetet plockar fram så fort selfiekameran är framme – haha!

Mitt tips är att hålla mobilen så långt ifrån dig som möjligt, snett uppifrån (alltid!) och försöka hitta om du har någon favoritsida på ansiktet (många har det, jag brukar variera).

Sen tycker jag alltid att det funkar att se glad ut. En glad selfie är härligt att titta på! Det där gravallvarliga poserandet lämnar jag över till andra influencers haha.

Puss!

Hej goa du! Jag har en fråga. Var är din soffa från? 🙂 Kram!

Den är från Habitat. Puss!

Hej! Tycker att du alltid ger så himla mycket bra tips så jag har en fråga. Min pojkvän fyller snart 30 och jag vill givetvis ge honom en fin present. Jag tänker mig runt 1000 kr och är nog mer sugen på något materiellt än en upplevelse. Har du några förslag eller inspiration att dela med dig av? Puss och kram och tack för en toppenblogg!

Hej gullnos!

Alltid lika svårt med presenter. Spontant tycker jag: en fin korthållare, ett armband eller ett par solglasögon! Tre saker som används ofta och som går att hitta riktigt fina i den prisklassen. Kolla allt från Filippa K till Triwa.

Kram och grattis till din kille!

En Forni fråga! Örhänget du har som man bla ser på första bilden? Vart ifrån? 😍

Heje!

Det är från Nootka. Puss!

Hej fina Michaela! Först och främst – grattis till graviditeten och tack för världens bästa blogg! Läser flera bloggar i perioder men din är den enda jag slaviskt följer varje dag 🙂 Du har en unik förmåga att skriva väl genomarbetade, varierande och ”lättlästa” texter (dvs. bra strukturerade texter med en lagom mix av bilder). Nu till min fråga! Jag är precis som du ingen sneakersperson och föredrar en mer feminin stil. Har du tips på snygga men hyfsat bekväma skor för en stadsweekend? Jag och min pojkvän ska till Paris i slutet på april :)). Om du har några bra Paris-tips får du gärna dela med dig av dem också 🙂 Stor kram!

Jag köpte ju mina från Sandro i söndags och dom älskar jag! Så kolla in Sandro som har så fina och framför allt bekväma sneakers. Annars tycker jag att Stan Smith alltid funkar, samt Lanvin om man vill unna sig ett par lite dyrare. Mitt tips är att åka till ett varuhus som har flera olika modeller och testa loss, kör NK om du bor i Sthlm eller Göteborg! Så att du kan prova ordentligt.

Kram!

  1. Till den som ställde första frågan, jag tycker att du ska skriva! Det kan ju faktiskt vara så enkelt att han var trött och skulle gå och lägga sig kl 21. Vet inte hur många gånger jag själv har gjort det och låtit svar på meddelanden vänta till dagen efter. Men här fick han ju inget svar😊
    Sen kan man ju såklart tycka att vad fan, han kan väl höra av sig dagen efter när han har piggnat till?
    Självklart ska du vara med någon som trånar efter dig och vill skriva, men om du inte skriver kommer du nog aldrig få veta och det kanske kan ge dig lite ro. Lycka till!!<3

  2. Tips till presenten! Beställde en korthållare från sign of sweden till min syster med hennes initialer, riktigt imponerad över kvaliteten eftersom de bara kostar 339 kr!

  3. Till dejtfrågan: Tycker att du ska skriva till honom! Precis som Lovisa skrev, han kan ju faktiskt bara ha varit trött och skulle sova tidigt (händer ju oss alla!). Skriv och hör om han vill ses igen! Vill han inte det är han inget att ha, haha.

    Men, jävlar vad jag känner igen mig! Har dejtat sååå många killar där de bara slutat höra av sig från ingenstans. Senast hände det med en kille jag träffat 10 (!) ggr. Total radiotystnad. Sen när jag frågat och gett honom flera chanser till att säga vad som är fel, skriver han bara att ”det är mycket på jobbet”. ALLTSÅ??

  4. Hahah men alltså vad är felet på killar?! Hade också dejtat en kille i 1,5 månad, som sen helt slutar svara och är dryg. Hör inte av sig på en månad för att sen skriva att han ”mått så dåligt, är så ledsen för att han aldrig hörde av sig och gärna ses igen”. Markerade att jag inte tyckte det var ok att man inte hör av sig, men gav honom en till chans. Tror vi han hör av sig efter den här gången, total radiotystnad IGEN. Man blir så trött! Är helt fine med att han inte är intresserad om det är så, men denna ghostning???? Killarna som jag dejtat tidigare och inte vill något med har jag iaf gett ett avslut? Tycker det handlar om respekt så de kan gå vidare… Måste lämna Sverige och dessa konflikträdda män haha. Var ska man ta sig? Medelhavet? 😂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi