Onsdagsbabbel

Hej älsklingar

Tiden går och jag hinner knappt med. Igår hade jag ett mindre breakdown och bestämde mig för att avboka allt onödigt i kalendern för att få tid till vila, men sen när jag kollade i kalendern hittade jag inte en enda sak jag kan eller vill avboka? Ibland är det nog en nackdel för mig att jag tycker så mycket om mitt jobb. Jag vill inte säga nej eller avboka det som är så roligt. Även om det blir en sak för mycket.

Igår blev resultatet av en fullbokad kalender att jag fällde några tårar i duschen, men sen åt jag ananas och kakor framför en serie och sov i nio timmar så idag är jag lite mer människa med lite mer energi. Imorgon jobbar jag hemifrån men ska försöka vara ledig halva dagen och ägna den åt att göra ingenting. Gick in i en gravid tjejkompis som bara ”Gud vad du gör grejer hela tiden? Jag ligger bara hemma och kollar på serier!” och då kände jag att ja, jag måste få in mer serietid i mitt liv haha. Man ska ju passa på när man är gravid och inte pressa sig själv till sitt yttersta.

Nåväl, nu ska jag kila iväg till barnmorskan och sen fortsätta jobba lite. Hoppas att ni har en fin onsdag och att ni tar hand om er.

Puss ♥

Snart har jag en sån här <3

  1. Ja ta dig tid att vila! Jag pluggade min sista termin under första halvan av graviditeten med C-uppsats bland annat. Brände ut mig och är nu sjukskriven resten av graviditeten. Det var ingen bra kombination. Åh andra sidan tycker ju du att ditt jobb är roligt så det kanske hjälper till lite att inte bli utbränd. Men ta det försiktigt <3

  2. Hej!
    Det här är en fråga som kanske passar till ”Frågor med Forni”. Men först måste jag bara säga att jag älskar din blogg och forni.se!! Så mycket bra innehåll!
    Jag undrar hur du hanterade längtan att bli gravid? Jag och min sambo har bestämt att vi vill bli föräldrar och slutat med preventivmedel för ett tag sedan. Jag var nog lite naiv och tänkte att det skulle ta sig på en gång och känner en sådan himla besvikelse och sorg när mensen, för andra gången sedan vi började försöka, kom idag. Jag ville bara gråta när jag upptäckte det idag på jobbet. Kanske är det för att jag längtat så länge efter att bli gravid. Det känns som alla vänner blir gravida på första försöket och vart jag än läser så är det ännu en lycklig mamma och det känns så himla jobbigt. Jag unnar verkligen alla den lyckan men undrar om du har något tips på att inte bli triggad av allt man läser och möter och istället försöka ”ta det som det kommer”? Det sista jag vill är att känna missunnsamhet, jag vill endast känna kärlek och lycka när jag får veta att en kompis väntar barn!
    Kram!

    1. Känner att jag vill förtydliga min kommentar så den inte missuppfattas ☺️. Jag vet att det kan ta tid att bli gravid och att den tiden som vi försökt inte alls är lång även om det känns som en evighet för mig. Min rädsla är att jag inte ska kunna släppa min längtan och tanke på att bi gravid och att varje vaken timma tänka och längta utan önskar mer att jag skulle kunna försöka ta det som det kommer utan att stressas av andra.

  3. Graviditeten är verkligen förberedelsen för första tiden med bebis! Har nog aldrig varit sååå trött som första tiden med vår dotter! 100 ggr tröttare än under graviditeten. Sömnbristen, återhämtningen efter förlossningen, hormonerna osv. Tur det ändå blir bättre med orken och energin, för mig var det riktigt skakigt i början.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi