Middagsguide, att bli yogalärare och starta eget bolag

Här kommer sex magiska artiklar som ni kan läsa idag eller imorgon eller bara bokmärka och läsa när ni har tid. Så fina, intressanta och fyllda av drömmar.

*

Middags-guide i Stockholm för olika tillfällen

Jag har gjort en artikel där jag har samlat mina bästa restauranger – beroende på vad du ska göra! Är det dejt? Familjemiddag? Stökig festmiddag? Alla restauranger fyller olika syften och jag har valt ut mina favoriter från respektive kategori. Bokmärk sidan bums!

Vårstäda som Marie Kondo

En pedagogisk och inte alltför lång artikel om hur du ska städa inför våren – och rensa ut!!! Läs den sen går du hem och bara kör ditt race. Du kommer må så bra efteråt.

Full Face: Hourglass Cosmetic

En ny artikelserie där Lollo sminkar sig med BARA ett sminkmärke under en längre period och sen väljer ut och recenserar de bästa (och mindre bra) produkterna. SÅ JÄVLA BRA ARTIKEL!!! Hur mycket önskar man inte att någon grävde i olika skönhetsmärken och valde ut de bästa produkterna. Nu gör Lollo det åt oss.

Hur jag följde min dröm och blev yogalärare

Jossan skriver tre artiklar tre månader i rad om vägen till att bli yogalärare. Det är så inspirerande att läsa – ni får inte missa den första som ligger live nu! Man blir så inspirerad på att våga följa sina drömmar.

Grundarna av Anywhere om hur du startar eget vid sidan om arbetet

De här tjejerna har precis lanserat sitt eget pyjamasmärke som är heeelt underbart. Emelie intervjuade dom om hur man vågar, vägen dit och hur man startar bolag och bollar en anställning på samma gång. Så bra!

Hur viktigt är det egentligen att få i sig mycket vatten varje dag?

Den här artikeln skrev jag i samarbete med Dropp. Jag berättar om mina egna erfarenheter kring vätskebrist och vikten av att få i sig ordentligt med vatten varje dag – oavsett om man är preggo eller inte!

  1. Hej fina Michaela! Först och främst – grattis till graviditeten och tack för världens bästa blogg! Läser flera bloggar i perioder men din är den enda jag slaviskt följer varje dag 🙂 Du har en unik förmåga att skriva väl genomarbetade, varierande och ”lättlästa” texter (dvs. bra strukturerade texter med en lagom mix av bilder). Nu till min fråga! Jag är precis som du ingen sneakersperson och föredrar en mer feminin stil. Har du tips på snygga men hyfsat bekväma skor för en stadsweekend? Jag och min pojkvän ska till Paris i slutet på april :)). Om du har några bra Paris-tips får du gärna dela med dig av dem också 🙂 Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi