New in: Dröm-sneakers!

I helgen bestämde jag mig som sagt för att gå och unna mig ett par sköna sneakers som kändes som jag och ingen annan (har ganska svårt för sneakers annars). När jag gick in i de här babyrosa drömmarna på Sandro var saken klar! Herre min gud så fina sneakers. Invigde dem redan igår och de var lika sköna som utlovat. Sköna och snygga = allt jag begär. Nu har jag mina vapendragare för våren och det känns magiskt!

  1. Hej Forni, gud så snygga skor. Jag kollade nyss på din och Dashas pod-tv när Bingo var gäst och blev kär i dina leoklackar, vart är de ifrån?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi