Let’s Dance, babyinköp och gamla fotoalbum

Hej gullisar!

Här kommer min helg i bilder.

Många nyfikna som undrade varför jag inte var med på Maggis möhippa. Det är inte för att vi har hunnit bli ovänner på en vecka sen vi sågs sist och jag inte var bjuden 😉 Utan helt enkelt för att jag är gravid och möhippan var en 24-timmars fylla i Köpenhamn. Jag är så glad för att Margaux hade sagt till mig innan att jag inte behövde gå på möhippan om jag inte kände för det. Hon själv har ju varit gravid och vet att det blir ofta mindre kul både för de andra och för den gravida att vara med när det är riktigt, riktigt stökigt. Så vi bestämde att vi som inte var med på möhippan pga graviditet (jag, Amanda och Julia) kan styra upp eller hitta på något annat tillsammans vid ett senare tillfälle! Längtar tills vi ska ut och ha en riktigt stökig kväll tillsammans och fira att hon är fru Liebermann <3

Då fortsätter vi med min gravida helg i Stockholm istället!

Såhär såg jag ut i fredags när jag tog mig ut för att möta världen.

Jag mötte upp Alexia och CorinneRiche för fredagslunch och bubbel. Tjejlunch for the win <3

Sen var jag och Emelie iväg och kollade på babygrejer. Jag börjar bli ett riktigt proffs inom barnvagnar nu kan jag tala om – vet inte hur många barnvagnsexperter jag pratat med och i hur många timmar haha! Mer om barnvagns-tankarna i ett inlägg i nästa vecka.

När jag var på väg hem dunkade hela benen av 11 000 steg i ankelboots i vecka 24. Det ser man på min blick, att jag är skittrött haha.

Men jag gick upp till min andra familj Amanda, Shoan och Chloe efter jobbet där vi hade fredagsmys och lekte och pratade om livet och sen var jag glad igen.

Vid sju gick jag hem igen och satte fredagsblommorna i vatten.

D var ute och festade så jag hade en hel kväll för mig själv. Jag åt köttbullar och stuvade makaroner, kollade på Lets Dance och mysjobbade.

Det bästa med att vara gravid är att man har 0% fomo. Jag har det så härligt hemma och njuter verkligen, eftersom jag vet att det inte finns något alternativ. Kollade uppdateringar från möhippan och kände att jag var så glad för att de var iväg på världens härligaste hippa även om jag missade den. Men unnar Maggis ALLT och blev glad över att den verkade bli så bra som vi hoppats på.

I lördags gick jag upp medan min bakfulla karl låg och sov, åt frukost och kollade på Nyhetsmorgon.

Sen mötte jag upp Marith för att gå på stan. Jag passade på att kolla på lite mer babygrejer, man vill ju gärna att det ska bli rätt när man väljer! Jag har nog aldrig gjort så mycket research som med babygrejer, är detta vad de kallar att boa mån tro? Känner att det är sååå mysigt och VIKTIGT för mig att få välja spjälsäng, babynest, skötbord you name it.

Vi mötte upp Ida för lunch på Paraden. Jag åt en sjukt god, vegansk tortilla med friterad kronärtskocka och hummus.

Sen tog jag en eftermiddagslur när jag kom hem och på kvällen lagade jag lasagne och lät D kolla på all hockey han ville tills jag somnade. Girlfriend of the year? Tror fan det.

I söndags blev det gröt till frukost! Med äppelmos, banan och krossade hasselnötter.

Sen öppnade jag två paket. Det ena var ett lakan-set till babysängen från Pillowtalk – ORKAR MAN ENS!!!

Och så la jag in mina reseprodukter från Organista som jag fått av min älskade Linn. Blev rörd över hennes fina kort i paketet ♥ Och ännu gladare över produkterna som jag verkligen har saknat i mitt organiserade liv.

Jag tog en tur på stan för att kolla på nya sneakers och det var världens bästa idé för NK var helt lugnt och perfekt för mig att strosa på. Hittade ju dessutom dröm-sneakers så var mycket nöjd!

Och när magen började kurra gick jag till svärisarna för att äta lunch och titta i gamla fotoalbum på D som bebis – dog gullighetsdöden.

På kvällen åt vi rester och kollade på Leaving Neverland. Obehagskänslor utan dess like att se den. Finns få saker som ger mig samma fruktansvärda känsla i kroppen som pedofili (nej, jag tvivlar inte på sanningen i dokumentären).

  1. Du tvivlar inte på sanningen men det finns en anledning att domaren kostade ut killarnas stämningsansökan mot MJs dödsbo med orden ”Ingen rationell jury kommer kunna tro på Wades berättelse”. Domaren med 30 års erfarenhet såg vad detta handlar om, dvs en fars och lögner. Därefter gjordes dokumentären. Deras historier har ändrats flera ggr, Wades mamma säger emot sin son flera ggr i egna vittnesförhör innan dokumentären började produceras. Det finns så himla mycket som har framkommit i deras stämningsansökan som har motbevisats i rätten, den informationen når givetsvis inte vanliga medborgare. Wade har ljugit vilket domaren även konstaterade.

    Allt är inte som det verkar. Var ligger etiken och moralen att göra en ensidig dokumentär om en man som inte kan försvara sig? Bara för rubriker och pengar, blir mörkrädd.

    Sedan måste man fråga sig varför en man som FBI haft span på i över 17 år, haft tre husrannsakningar, gått igenom filmer/fotografier, gått igenom en rättegång o blivit frikänd inte får den upprättelse han har rätt till?

    1. Bra poänger! Hatar inget mer i världen än pedofiler men man skall ju se även på detta med ett kritisk öga.

    2. Ja vi verkar helt klart ha olika syn på vad vi tror är sant och inte 🙂
      Jag har läst om allt detta du skriver men litar som sagt på killarnas ord, om du inte gör det så får det väl vara så. Jag tror att Michael är skyldig till sexuella övergrepp på dessa barn men förstår om andra tror något annat. Dessvärre kommer vi aldrig få veta till 100% var sanningen ligger.

  2. Jag tycker det var en så fin förklaring om varför du inte var med på Margaux möhippa. En bra vän förstår att man (du som gravid) inte orkar stök & 24h fylla när man är gravid. Fint av er båda att ha en dialog innan kring detta och att båda är ok med det! Med vänlig hälsning, gravid tjej som inte heller hade pallat en sån intensiv möhippe-fylla (även fast de verkade ha superkul!!)

  3. Hej! Tycker att du alltid ger så himla mycket bra tips så jag har en fråga. Min pojkvän fyller snart 30 och jag vill givetvis ge honom en fin present. Jag tänker mig runt 1000 kr och är nog mer sugen på något materiellt än en upplevelse. Har du några förslag eller inspiration att dela med dig av? Puss och kram och tack för en toppenblogg!

  4. Åh, jag som hade tyckt så mycket om ifall att min pojkvän var lika hockeyintresserad som D verkar vara, av den anledningen att jag är det själv. Av samma anledning måste jag bara få fråga: vilket hockeylag är det han håller på?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi