På andra sidan natten – Världspoesidagen

Idag är det Världspoesi-dagen!

En ljuvlig dag för världens poesi. Jag älskar hur poesi har gått från något dammigt och uråldrat till modernt tack vare sociala medier. Allt kan egentligen vara poesi idag – alla citat vi inspireras av, korta texter som berör och meningar som gör skillnad.

I december släppte jag och Hamilton vår poesisamling På andra sidan natten som vi är sååå stolta över. Det är den finaste boken i poesihyllan om ni frågar mig 🙂

Och eftersom det är just världspoesi-dagen idag så firar vi det genom en kampanj för boken på Adlibris! Ni får den för 159kr istället för 179kr.

Förslag på för vem boken passar:
Du som behöver unna dig något speciellt just nu
För den som letar efter igenkänning men inte riktigt hittar den någonstans
Du som känner så mycket på insidan att du nästan sprängs
För dig som saknar, längtar, hatar och älskar.

*

Ni hittar den här!

  1. Hej! ❤️här kommer en fråga till frågor med forni. Känner att jag behöver lite pepp och kloka ord från medsystrar kring detta

    Det är det eviga uttjatade men ändå fruktansvärt jobbiga att vänta på ett svar från en dejt. Jag var på en första dejt med den här killen i lördags, vi tog en drink i gamla stan och tjattrade i tre timmar innan vi skildes åt. Han skrev en timme efter och tackade för en trevlig dejt och att han gärna ville ses igen och jag somnade med ett leende på läpparna för jag kände likadant. Vi sågs i söndags igen och tog en promenad, som blev en middag, som blev tv-tittande hos honom och övernattning. När jag skulle gå på morgonen tyckte jag det var lite lite lite stelt mellan oss, men ändå inte så farligt att jag ville rusa ut ur lägenheten men vi hade ändå delat säng och ja, vi känner ju faktiskt inte varandra. Jag skrev i måndagskväll och han svarade att han var trött och skulle lägga sig. Då var klockan 21. Jag svarade inte och sedan dess har jag inte hört ett ljud. JAG VET allt det där med att man inte ska övertänka, lägga för stor vikt huruvida han hör av sig eller inte så tidigt men ändå kan jag inte gå runt och analysera söndagen varenda minut. Gjorde jag något fel? Sa jag något? Hur såg jag ut? Osv osv. Är inte en osäker gumma egentligen men i den här situationen blir jag så osäker på mig själv och ser bara alla mina brister. Och att gå runt och vänta på någon som kanske aldrig hör av sig. Hur fan gör man? Klart jag kan höra av mig men kände efter i måndags att han avfärdade mig på ett sätt som kändes inte helt okej. Till frågan! Hur överlever man när ens dejt inte hör av sig? Till saken hör att jag senaste tiden har vart med om tre (!!!) såna här killar. Vi har hängt ett tag sen från ingenstans försvinner dom. Pang bara så slutar dom existera och jag börjar känna mig så söndertrasad som människa.

  2. En fråga till Frågor med Forni som du förhoppningsvis tycker är lite rolig. Du tar ju en hel del selfies med din telefon och därför undrar jag vilken kamera/teknik du använder. Använder du front- eller bakkameran? Frontkamerna på iPhones vänder ju på en när bilden har tagits, vilket jag tycker gör att man alltid ser lite sne ut? Medan om man använder bakkameran ser man ju inte sig själv? Kan inte du köra en liten Selfie-med-Forni-skola haha? Vilken tricks använder du?

    Tack för att du sprider så härlig energi på sociala medier!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi