Grounded Factory + Michaela Forni = sant

Igår eftermiddag gick pressmeddelandet ut om att jag gått in som delägare i Grounded Factory.

!!!

Detta ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT!!!

Grounded Factory startades av Iman för tre år sen och när jag var på lanseringseventet kände jag direkt att det sög till i magen, som ett sting av avundsjuka. Att jobba med ett snyggt, hållbart, miljömedvetet och modernt yogaföretag är en dröm hos mig och jag önskade att jag hade kommit på idén. Från första gången jag såg deras yogamattor tyckte jag att de var de finaste jag n å g o n s i n hade sett.

Året efter gjorde vi ett samarbete som blev succé här i bloggen och efter det har flera läsare frågat om det kommer något mer samarbete.

I höstas tog jag och Iman ett möte för att titta på ett eventuellt ambassadörskap, men under mötets gång växte idén om ett delägarskap fram istället. Grounded Factory är fortfarande i nystarts-fasen vilket gör att det finns SÅ mycket spännande att göra med bolaget framåt. Hittills har fokuset legat till 100% på att tillverka bästa möjliga yogamattorna och nu när det sitter finns nya möjligheter att ta varumärket till nästa nivåer. Grounded Factory säljs redan internationellt men jag ser det här bara som en början, jag tror verkligen att det kan bli världens största företag som är helt fokuserat på hållbar yoga och wellness.

Sex månader efter vårt första möte där vi började nosa på delägarskap kom vi i mål och i måndags signade vi avtalen.

Det kändes som att bli tillsammans med någon man är kär i!!! Häftigaste känslan.

Jag ska prata mer om det här sen och vi ska göra massa roligt med Grounded Factory här i mina kanaler – men nu måste jag hejda mig annars hade jag kunnat skriva en hel bok om min pepp.

Fasiken vad jag älskar när man hittar rätt <333

Ni kan läsa mer hos Resumé här (klick!) om ni vill. PUSS!

  1. Shit vad kul! Deras yogamattor är så snygga. Roligt att få vara med och bygga upp ett bolag. Det är min dröm!

    1. Tack! Visst är dom? Jag tycker verkligen att de är magiska och det är en sann dröm att numera vara delägare i bolaget. Hoppas du också når din dröm! Kram <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi