Tre gravidtips

Hej gullisar!

Här kommer tre kvällstips på grejer jag verkligen uppskattat under min graviditet:

1. The Bump Class

En gravidbok från UK som Camilla lånade ut till mig. Hon sa att det var den bästa gravidboken hon läste när hon väntade Flora och jag kan bara hålla med. Lättsam, snygga illustrationer och rolig (!). Sen är ju inte allt i UK exakt samma som i Sverige men det mesta är likadant och jag har älskat att bläddra i denna under de första månaderna.

2. Rituals for mama – stretch mark tummy cream

Som ni ser är denna välanvänd 🙂 Den här stretch-mark krämen doftar ljuvligt och är sååå mysig att smörja in magen och brösten med på kvällarna. En storfavorit.

3. Rituals for mama – relaxing & caring bath oil

Om ni har badkar måste ni unna er den här, oavsett om ni är gravida eller ej hehe. Så avslappnande badolja som är ljuvlig att ha i badet efter en tuff dag. De har badkristaller också i samma serie som jag älskar!

  1. Rekommenderar du boken ovan framför Ebba von Sydows gravidbok eller tycker du man kan köpa både då de har olika användningsområden eller vad man ska säga? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi