Kompisdejter, stora drömmar och rensning

Hej och välkomna till min helg!

I fredags var jag på kollektionsgenomgång hos Soft Goat. Gud så mycket fint de har till våren (speciellt min kollektion ;-). Hittade en klänning som kommer passa perfekt med magen i sommar!

Det bjöds på en supergod, vegansk frukost och efter en timme kilade jag till kontoret.

Men längtade bara efter att klockan slog tolv för då hade jag en lunchdejt med den här gullisen på Stockholms Matmarknad! Camilla och jag har varit vänner i tio år, tycker så mycket om henne ♥

Vi åt toast skagen och pratade om graviditet och karriär. Två favvoämnen just nu.

Efter ett möte på Söder sprang jag upp till Jossan för att fika i hennes underbara yogastudio! Där ska vi göra roliga saker tillsammans framöver. Vi pratade om att bli sambo, hur man ska rikta ens karriär framöver och om vad vi drömmer om. Hade saknat henne <3

Och kompishänget slutade inte där, för direkt efteråt mötte jag upp William för en aw på Diplomat! Oj vad mycket vi hade att prata om, två timmar flög förbi!

Vid sju gick jag hem, lagade tacos till middag och kröp ner i soffan framför en film efteråt.

Sen blev det lördag och då var det dags att rensa och organisera om i lägenheten. Arbetsrummet tömdes på grejer och alla garderober sorterades om. Det tog fem timmar allt som allt och efter det var jag helt slut… Att jobba med kroppen fem timmar i sträck i v.23 tog helt klart på krafterna!

Men att alla garderober numera ser ut såhär, perfekt utstädade och sorterade efter färg + vad jag kan ha på mig under graviditeten och inte, det är ta mig tusan ren lyx. Jag har lagt undan de kläder jag inte kan ha under graviditeten, lyft fram det som fortfarande funkar och rensat ut de kläder som jag inte kommer ha varken under eller efter graviditeten. De kommer upp till försäljning snart, jag säger till!

Mer bilder än såhär blev det inte på lördagen för jag var helt utmattad och gjorde ingenting resten av dagen.

I söndags åt vi bananpannkakor till frukost, mmm det tröttnar man aldrig på!

Medan jag åt pannkakor läste jag den här krönikan av Jenny Strömstedt som jag tycker var spot on – läs den här! Den handlar om klimatet som vi kvinnor har byggt upp åt varandra på nätet, och hur tufft det är. Jag hoppas vi kan släppa in mer systerskap i framtiden.

Vid ett åkte iväg och slängde grovsopor efter rensningen samt drog till Stadsmissionen för att lämna av det som skulle doneras. Sen var det raka vägen till mamma och pappa som gällde! De hade lagat brunch!

Hamburgare med karamelliserad lök och tryffelmajo, ceviche, avokado med vaktelägg, korv med bröd… mums det smarrigt det var!!!

På kvällen var det ärtsoppa och filmen Tully som gällde. Kan verkligen rekommendera filmen!! Rätt sorglig att se när man är gravid dock :/

  1. Såg också Tully när jag var gravid. Mådde SÅ dåligt efteråt, tyckte den var så hemsk till slut 🙈

    1. Haha ja den är riktigt hemsk i slutet men samtidigt en bra film som gav mig lite wake up call som blivande mamma 🙂 <3

  2. Vilken härlig helg!!!!
    Jag är också gravid OCH kollade på Tully i söndags!?
    Var tvungen att pausa efter ett tag för jag grät så mycket. Jag har något som heter GAD (general anxity disorder) och är så orolig att få en förlossningsdepression. Speciellt eftersom att jag nyligen har tagit mig ur en depression.

    Men viktig och bra film och den var ju även rolig.
    Tror att det är bra att se och tänka på att det kanske inte kommer att bli som man tänkt sig men att inte vara så hård mot sig själv.

    Har läst din blogg sedan rar-tiden!!!! Du är grym och kul att följa din graviditet! 💕

    1. Jag vill skriva så mycket till dig men ska fatta mig kort <3 Jag har också gad och var väldigt orolig för att få förlossningsdepression, och fick tyvärr det. Dock fattade ingen av oss det förrän efter 9 mån (!) för jag var ju så van att må dåligt på nåt sätt. Mitt bästa ovärdeliga tips är att direkt när du får träffa BVC första gången berätta det för dom och be att få en psykolog via dom (eller du kan tom ringa dom innan du fått barn och säga det om du vill). Jag fick det med mitt andra barn och det var så skönt för då visste jag att jag skulle bli uppfångad på en gång om jag fick det igen (vilket jag inte fick). Det var en enorm trygghet för mig! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du slipper men OM du får det kommer du få hjälp och det kommer bli bra <3 Lycka till!

    2. Haha nej men jag orkar inte, vad roligt! Hoppas hoppas att du klarar dig från depression <3

      Tusen tack för peppen. Massa kärlek till dig!

  3. Detta har inget med inlägget att göra men kan inte du göra ett uppdaterad sminkinlägg med vilka produkter du använder! Du är så fin!❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi