Dream big!

Jag skulle egentligen sätta mig och skriva Weekly Plans nu i vanlig ordning, men jag kan helt enkelt inte. Min kropp pumpar av positiv energi efter förmiddagens agenda!!!

I förmiddags signade jag nämligen ett aktieägaravtal och gick in som delägare i ett varumärke som jag älskar. Ända sedan det grundades för ett par år sen har jag haft ögonen på det här bolaget och det känns helt otroligt att jag numera är stolt delägare i det. Jag kan inte förstå att det är sant!

Senare i veckan kommer pressmeddelandet gå ut och tills dess ska jag bara vara glad och tillåta mig själv att gå på moln. Jossan säger ju alltid ”Dream big!” om allt och i det här fallet är det exakt hennes ord som ekar i mitt huvud. Man är aldrig för liten för att uppnå sina drömmar. Jag har drömt om det här och idag blev det verklighet.

Herregud, dessa veckor har verkligen varit storslagna. Gått ut med att jag designat en kollektion för Soft Goat, skrivit på aktieägaravtal och gått in som delägare i drömföretag och så går FORNI som tåget där vi får in nya, spännande förfrågningar varje dag.

Förra våren kände jag att jag mest flöt omkring i mitt liv utan någon speciell riktning. Varken privat eller i jobbet kom jag framåt, jag satt helt enkelt fast. Det gjorde mig ganska nere och när jag ser tillbaka på den perioden såhär i efterhand förstår jag att jag inte mådde speciellt bra då. Därför är jag så stolt över att jag lyckades samla mig och backa – för att sen ta sats. Vissa saker kunde jag inte kontrollera och jag är tacksam för att de önskningarna ändå har gått i uppfyllelse. Men det jag kunde kontrollera lyckades jag ta tag i och driva framåt vilket känns helt fantastiskt.

Det mesta går att förverkliga i sitt liv om man bara vågar drömma om det. Jag tror att kärleken och passionen är den viktigaste grundstenen för att nå sina drömmar, allt annat kommer med om man har det i ryggmärgen.

Ville bara kika in och säga att jag är så glad idag och att man ska våga drömma precis dit man vill, oavsett åt vilket håll drömmen ligger. Vi hörs lite senare med Weekly Plans, nu blir det lunch! Puss!

  1. Åh kul att höra! Jag känner verkligen exakt samma sak, du inspirerade mig att skriva ett eget litet blogginlägg om detta nu så det ska jag göra!

  2. En fråga till frågor med Forni.
    Hej Michaela!
    Vill tacka dig för en trevlig blogg och grattis till bebisen! :)) Jag tycker även att hemsidan forni.se är väldigt bra och inspirerande. Jag har en fråga till dig. Hur gör du för att inte jämföra dig med andra och vara positiv? Jag är 20 år och pluggar på universitetet. Jag går på en ganska prestigefull linje och många i min omgivning är väldigt dukitga. Från gymnasiet var jag van att ha det väldigt lätt för mig, men nu är det tuffare och jag kommer på mig själv att konstant jämföra mig med andra. Jag tänker hela tiden ”tänk om jag bara var lite snyggare, lite smartare, lite smalare eller lite mer som någon annan och lite mindre som mig själv.” Har du några tips eller trix för hur man kan känna sig tillräcklig i en värld där jag konstant känner mig otillräcklig. Kram på dig 🙂

  3. Svar till Märta:
    Jag ville bara säga att jag verkligen känner igen det där! Jag är ungefär 10 år äldre än dig och hade samma upplevelse för 10 år sen 🙂 Komma från en miljö där man varit ”bäst” och haft lätt för sig och slängas in en ny miljö där det blir tuffare och känna att andra är bättre! Jag vill bara säga att det är helt naturligt och det är så för de flesta (även om det känns som att det bara gäller en själv)! Nivån blir högre för alla och i början är alla lite på sin vakt och vill visa sig duktiga och kanske till och med duktigare än de faktiskt är… Allt blir lättare om man vågar vara ärlig tycker jag! Våga visa sitt ovetande och nyfikenhet. Ingen kan allt och den som tror den kan allt är nog dummast av alla 😉 Och försök njuta av en fantastiskt tid!!

  4. Hej Michaela,

    Blir så glad av att läsa dina inlägg där du är sådär sprudlande glad – oj vad det smittar av sig!

    Jag har en fråga till dig. Det är nämligen så att jag nyss kom ut ur ett jobbigt förhållande där relationen verkligen har varit dålig, men trots det känns det såklart jätteledsamt. Jag har blivit av med min bästa vän och känner mig ganska ensam nu. Men i allt det här känner jag att jag måste hitta mig själv igen, och bli trygg i mig själv, innan jag ens kan tänka på att träffa någon ny. För efter detta förhållande som varade under en lång tid känner jag att jag har tappat mig själv på vägen. Har du några tips på hur man går tillväga? Hur hittar jag tillbaka till mig själv? Blir verkligen ledsen när jag tänker på att jag tappat min självständighet och vill så gärna bygga upp det och inte hitta den i någon annan.

    Stort tack för att du tillåter oss vara en del av ditt liv på ett så underbart härligt och välkomnande sätt. KRAM!

  5. Älskar! Så himla peppigt och inspirerande inlägg, skönt att du känner att du är på rätt väg<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi