Frågor med Forni

Hur har din hy reagerat på graviditeten? Jag har alltid haft lite finnar, men under graviditeten blev det så mycket sämre. Vet ju att du haft lite finnar till och från, tänkte om du märkt skillnad nu.

Jag har faktiskt fått bättre hy under graviditeten!

Dock beror det inte enbart på hormonerna utan även (eller kanske främst) för att jag går på skönhetsbehandlingar hos en kvinna som är helt otrolig. Lena heter hon och hon jobbar på Lyko Skin Concept på Birger Jarlsgatan. Jag var hos henne i v.10 och nu, 13 veckor senare, är min hy fortfarande helt otrolig trots att jag har varit rätt taskig mot den from time to time. Kan verkligen rekommendera henne!

Sen använder jag Foreos ansiktsrengörings-maskin på kvällarna vilket får bort allt skit. Slutligen NIVEA’s micellair-vatten på en pad för att få bort sista gnutta smutsen och efter allt detta är min hy… helt otrolig. Behöver knappt ha en fuktkräm på, den bara strålar. SÅ tacksam över det.

I produktväg har jag kört Mesoestatic under graviditeten men även innan, de har flera produkter som passar super för en gravid-hy!

Hej Michaela!
Vill börja med att jag äääälskar din blogg & FORNI, är inne varje dag och kollar flera gånger (din blogg/forni är alltså med i listan för min skärmtid:)))) Jag har en fråga!
Jag är så sjuuukt kär i min kille så det inte är sant, men jag har märkt att jag börjar bli så RÄDD, och det beror inte på honom alls utan mig. Jag är inte det minsta rädd att han skulle vara otrogen eller så men jag är helt kopiöst rädd att han ska sluta vara kär i mig och göra slut. Kan liksom bara se HONOM som min sambo, pappa till mina barn, den jag gifter mig med osv. Det snor så mycket energi från mig att gå runt och känna mig otillräcklig, inte fin nog, inte bra nog för honom, osv och så blir jag också svartsjuk på tjejer som han varit med tidigare (!). Vet att han älskar mig men är så rädd att det ska ta slut! Har du några kloka tips om hur man ska tänka i en sådan situation? Måste nog träna min hjärna lite… Puss och kram och grattis till er bebis, hoppade i sängen av lycka när jag såg bilden på er & magen! <3

Hej bästa du!!!

Alla är rädda i början, det är så det är med kärlek. När man släpper in på riktigt är det läskigt, tycker i alla fall jag.

Däremot får jag en känsla av att mycket av din rädsla bottnar sig i brist på självförtroende/självkänsla så jag tror att det är där du ska rikta ditt fokus. Träna på att jobba upp kärleken till dig själv så kommer nog din rädsla över att han ska lämna dig att minska. Han är inte bättre än dig, det är dumt att tänka så och om du gör det måste du jobba med dig själv för att sluta ha de tankarna! Ni ska båda vara tacksamma för att ni har hittat varandra och se er som jämlikar i er relation! Sen kan man ändå vara rädd, för det är som sagt läskigt att släppa in någon, men rädslan ska inte bottna i att du inte tycker att du är bra nog för någon.

Stort lycka till och grattis till kärleken <333

Stort grattis ännu en gång till graviditeten 😍 Vilken dröm att du och Amanda kommer få bebis så tätt inpå varandra och båda pojkar dessutom!
Skulle vara så kul om hon någon gång vill och har tiden till en comeback, mvh en gammal bloggläsare 😀
Har även en fråga som kanske skulle passa till frågor med Forni. Vet inte om du redan tagit upp det här eller kommer att göra det. Men här kommer frågan, Kommer ni att döpa er son eller ha en såkallad namngivelsefest istället?
Är själv döpt men kommer inte från en troende familj. Har inga barn ännu men skulle vara kul att veta hur du/ni resonerar kring det här?
Exempelvis: döper man i kyrkan för att man är troende eller av ren tradition? eller väljer man bort dop just för att man inte är troende?
Kram och tack för en härlig blogg!

Hej fin adu!

Åh tack snälla, ska hälsa henne det <3

Jag ska vara ärlig och säga att vi har inte ens pratat om detta ämne. Finns så mycket annat som har varit viktigare för oss att gå igenom. Återkommer när vi har pratat ihop oss, haha!

Stor kram!

Hej Michaela! Jag har nyligen blivit befordrad och funderar nu på att äntligen unna mig en lite finare och dyrare väska. Jag har alltid haft drömmen om att ha en LV neverfull som vardagsväska och nu har jag råd att unna mig en sådan. Vilken av storlekarna skulle du rekommendera. Ser att du har den som är beige, den känns som en typisk sommarväska så ska man istället satsa på en mörkare om man vill kunna ha den året runt? Tack för svar. <3 Annars kanske du har något tips på den perfekta vardagsväskan med en budget på ca 7500-13000kr. Kram

Hej fina!

Åh stort grattis till dig.

Jag skulle ta den mörkare om man vill ha den året om, som du säger använder jag min främst på sommarhalvåret. Mellanstorleken har jag och den älskar jag, men tycker man ska ta storlek lite beroende på hur stor man själv är. Jag är inte så jättelång och ganska petite, så i butiken rekommenderade de mig att inte ta den största storleken som jag först tänkte, och det är jag glad för idag. Gå dit och prova, så väljer du den som känns bäst – och ta hjälp av personalen! De har stenkoll.

Kram!

Hej! Vad spännande 🙂 Märkte att du gjorde likadant med könet på bebisen, gav en heads up om att du skulle släppa en nyhet. Vill du berätta lite om strategin bakom (om det finns en sådan)? Vore överlag så spännande att få höra lite mer kring hur du tänker strategiskt i dina sociala medier (det som inte är känsligt att dela). Tänker typ som Isabella löwengrip som pratar om att hon alltid släpper en viss typ av inlägg innan en stor lansering etc.. jobbar alla stora influencers så? Vad är dina ”regler”?

Hej fina!

Finns ingen business-strategi direkt för jag mäter och rapporterar mina besökare som unika besökare till mina kunder så om samma person går in två gånger på en dag är det ändå en ip-adress som registreras den dagen 🙂

Däremot är det sååå tråkigt att skriva ett inlägg om ett ämne och sen släppa en sjukt stor nyhet om något helt annat i nästa inlägg – utan uppbyggnad. När något är stort för en vill man ju bygga upp det och så tycker i alla fall jag att stora saker förtjänar (minst) två inlägg! Dessutom är det lite roligare att kika in senare på dagen som läsare om man vet att något roligt ska komma upp – typ en överraskning eller en nyhet! Tycker jag i alla fall!

Jag har inga direkta regler i mitt bloggande utan försöker ha en mix på ämnen, skriva om saker på de dagar då jag själv hade velat läsa om dem och blanda fasta format med mer vardagliga inlägg. Kör på känsla och hade kanske kunnat växa ännu mer om jag hade en tydligare strategi. Men jag gillar det vi har här inne nu och tycker framför allt att sättet jag driver bloggen på nu är jäkligt roligt, vilket i slutändan är det viktigaste!

  1. Hejsan! Måst börja med att jag älskar allt du gör (podd, blogg och hurdan människa du är) har sagt det tidigare, men måste bara upprepa mig själv.
    En sak som jag tycker skulle vara så intressant att höra din åsikt om här på bloggen (och/eller ni skulle ta upp det i er podd), är influenser och skönhetsoperationer. Jag har helt ärligt talat inte tänkte så mycket över det tidigare, dock har det under den senaste vecka kommit upp på mitt flöde på olika kanaler 3st olika tjejer som jag har följ aktivt skriver om det och att det är sponsrat (i vissa fall).
    Det som fick mig mest att bli och fundera över det, är när jag i veckan såg en svensk stor bloggare berättar om att hon nu tar fillers under ögonen (samt visar i videon hur man gör det). Själv har jag alltid haft dåligt självförtroende över mina mörka ringar under ögonen och t.om jag som 27årig gick in på olika sidor för att se priser, tills min magkänsla och huvud sa stop. När jag sedan går in på videon igen några dagar senare, blir jag så illamående när jag ser otaligt många unga tjejer som skriver att de inte visste att man kunde göra det och tänker nu göra fillers också. På sista tiden har det varit mycket diskussion i Norge om influenser och skönhetsoperationer, därför tänkte att det skulle vara så intressant att höra din åsikt om detta (förlåt för långt meddelande). Många kramar till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi