Friyay!

Hello fredag,

Tack för all pepp igår om kollektionen. Det känns så roligt och jag är så taggad, som ni nog kan förstå.

Tänk om jag hade vetat om när jag var tonåring att jag skulle ta fram min egna kashmir (!) kollektion, världens lyxigaste material, tillsammans med ett svenskt varumärke som jag älskar. Hade aldrig trott på det då!

Jaja, idag är det fredag och om några timmar är den här arbetsveckan över. Den blev lite stressigare än vad jag hade räknat med men i helgen är det bara hemma och rensa som gäller vilket jag såklart ser fram emot. Mina vänner har sagt flera gånger att ”förstår inte vad som ska rensas, hela lägenheten är ju rensad” och det stämmer förvisso, haha! Men det är just det regelbundna rensandet och organiseringen som gör att det aldrig blir ett jätteprojekt och vi aldrig samlar på oss allt för mycket. Då är det lättare att göra när det behöver göras och insatsen blir faktiskt inte så hög. Jag gissar på att det tar 5-6 timmar på lördag och halva tiden på söndag. Och då ska vi rensa igenom och organisera om varenda garderob, skåp, rum, vrå inför babyns ankomst. Återkommer med hur lång tid det tog sen, haha!

Alla kläder jag rensar ut kommer ut på Sellpy också, säger till när det är uppe!
Ha en fin fredag nu så hörs vi lite senare, PUSS!

En bild från när vi var helt nyinflyttade för snart fyra år sen <3

 1. Din blogg är som att komma hem till mitt barndomshem, haha. Kan inte förklara det bättre än så. Har följt dig så länge så att det är min vardag att klicka mig in på bloggen fyra gånger om dagen och se om det kommit nya inlägg. Din blogg är sån trygghet och ofta bläddrar jag i arkivet och läser om inlägg jag tycker varit extra mysiga. Älskar helgen i bilder! Kramis ❤️

 2. Ser såååå mycket fram emot kollektionen. En dröm att ens favoritbloggare gör ett samarbete med ens favoritmärke! Sedan älskar jag att läsa om städning och rensning, haha. Vet inte vad det är men det är så härligt. Kan du inte lägga ut före- och efterbilder också? Så kul att se hur andra organiserar 🙂

 3. Hej Michaela,

  Grattis till kollektionen och Tack för en fin blogg!
  Vill ge dig lite cred för att du behåller ditt ”vanliga” innehåll i dina kanaler och inte endast går in i babybubblan. Jag har full förståelse för att det är den absolut största och häftigaste händelsen i livet att få barn, men jag som inte är gravid eller har barn uppskattar verkligen att du fortsätter bjuda på inspirerande innehåll som inte är gravid-relaterat.

  Sen vill jag även säga att jag fullkomligt älskar din header-bild. Känns så mycket du på något sätt, kaffe, eleganta kläder och en dator. Riktigt fint 🙂

  1. Hej fina du

   Åh vad glad jag blir – tack! Jag försöker hålla en balans här i bloggen, siktar på ca 25-30% gravidinlägg och resten övrigt för det känns bäst för mig. Som du säger upptar graviditeten en stoooor del av mitt liv men det är inte allt, långt ifrån. Jag har fortfarande ett spännande jobb, stora drömmar och inspireras av saker och det ska jag fortsätta skriva om här inne!

   Stor kram
   <3

 4. Hej Forni,

  Kan du inte tipsa om mysiga och bra ställen att jobba på i Stockholm? Helst som inte är snordyrt heller och som accepterar att man sitter där ett tag.

  Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi