VÄRLDENS ROLIGASTE NYHET!

Okej mina vänner,

det här är inte vilken torsdag som helst utan det här är torsdagen då jag ska avslöja världens roligaste grej för er!!!

Men inte än, utan lite senare idag, jag ville bara förbereda er haha.

Jag ääälskar att mitt liv innehåller så mycket olika, roliga delar och idag får jag äntligen berätta om något jag jobbat med ett bra tag nu. Jag är så exalterad och ser fram emot att äntligen kunna släppa in er i projektet.

Med det sagt – kika in snart igen så får ni veta vad det är.

PUSS!!!

  1. Hej! Vad spännande 🙂 Märkte att du gjorde likadant med könet på bebisen, gav en heads up om att du skulle släppa en nyhet. Vill du berätta lite om strategin bakom (om det finns en sådan)? Vore överlag så spännande att få höra lite mer kring hur du tänker strategiskt i dina sociala medier (det som inte är känsligt att dela). Tänker typ som Isabella löwengrip som pratar om att hon alltid släpper en viss typ av inlägg innan en stor lansering etc.. jobbar alla stora influencers så? Vad är dina ”regler”?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi