Jag släpper en kashmir-kollektion för Soft Goat!

NEWS: Jag har designat en kollektion för Soft Goat!

Det känns helt otroligt att äntligen kunna berätta om den här fantastiska nyheten för er. För ungefär ett år sen påbörjade jag en dialog med Soft Goat om att göra något tillsammans vilket kändes så kul och framför allt helrätt. Ni som hängt här ett tag vet att jag har på mig Soft Goats kashmirplagg väldigt ofta och älskar kashmir som material.

Efter en tid kom vi fram till att jag skulle designa kashmir-plagg under Soft Goat och sen började den fantastiska processen från signerat avtal till (snart) färdiga produkter och lansering.

Att jobba med Soft Goat på det här sättet och få ta fram mina egna kashmirplagg är en dream come true för mig. Kan inte ens beskriva peppen jag har känt från det första möte och fram tills nu. Jag är så glad!!!

   

I vår släpps de första plaggen som jag har tagit fram och wow vilken rolig resa vi har tagit oss igenom. Jag ska berätta allt om stegen från idé till färdiga produkter, men än så länge ville jag bara dela med mig av nyheten till er.

Det här kommer vara sådana plagg som jag själv vill ha och behöver i min egen garderob, men framför allt – plagg med lång hållbarhet. Jag har inte tänkt på trender alls utan enbart utgått från vilka plagg i kashmir man vill ha i en basgarderob och som kommer att hålla från säsong till säsong. Det ska vara plagg som passar alla i ett material som lever länge. Ska berätta allt sen!!!

Senare i vår släpper vi kollektionen och jag är så exalterad över att plaggen ska få komma ut i rampljuset. Det är de perfekta plaggen som går att använda genom alla säsonger på året och vi har jobbat med varenda centimeter av vartenda plagg för att de ska sitta så bra som möjligt.

Tack livet för den här fantastiska möjligheten! Håll utkik för fler sneak peeks som kommer snart! Puss!

  1. Wow! Detta samarbete ser jag verkligen fram emot! Har inte varit något större fan av de tidigare designsamarbeten du gjort men detta kan ju inte bli annat än bra. Har en riktig soft spot (pun intended) för kashmir så ska bli spännande att se vad ni kokat ihop.

  2. Alltså jaaa!! Min dröm också😍 Att få bära dina plagg såklart. Michaela + soft goat, kan det bli bättre??

  3. Guuud va kul! Ser fram emot att få se dina plagg! 🙂 Skulle du kanske kunna ha ett samarbete (gärna med rabattkod hehe) med Ahlvar Gallery någon gång i vår också? Tycker deras kläder är helt fantastiskt fina men dessvärre inte så bra för en studentbudget!

  4. åh vad roligt! grattis (även om jag är lite sen på bollen!) Min första tanke var att det är en perfekt matchning. ni kommer göra något väldigt vackert tillsammans. <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi