Punktbelysning och illamående


Lampor, Tom Dixon
Bildkälla

Soffa, målning, lampa flos, bord
Bildkälla

soffataklampa kvist, bord, vas, timglas, karaff
Bildkälla

Gud så dåligt jag har mått den här morgonen. Att vara gravid är oberäkneligt tycker jag för jag vet aldrig riktigt hur jag kommer må om dagarna och när det är dåligt är det bara att lägga sig platt. I morse efter frukosten blev jag akut-illamående och i två timmar har jag inte kunnat röra mig, bara ligga i sängen och stirra upp i taket med fönstret öppet för att få in iskall, frisk luft.

Det intressanta är att graviditeten någonstans känns som en nio månader lång övning inför att bli förälder. Jag kommer inte kunna planera mina dagar så noggrant som jag har gjort när jag har en bebis utan kommer behöva leva mer på volley och acceptera att vissa dagar inte blir som man har tänkt sig.

Så jag försöker helt enkelt acceptera, luta mig tillbaka och inte stressa upp mig.

Nåväl, här kommer lite fina saker jag har spanat på. Jag har insett att vi behöver införskaffa mer belysning i lägenheten så efter helgen ska jag skriva en lista på vad som behövs – och var – sen ska vi ut på lampjakt. Lampor till bebisens rum behövs men även punktbelysning i övriga lägenheten.

Nu ska jag försöka sminka mig och göra mig redo för dagen. Jag har ett lunchmöte som jag hoppas kunna gå på följt av massa jobb på kontoret.

Vi hörs lite senare, puss!

  1. Vilket bra sätt att se det på ändå, att det är en övning inför att inte kunna planera lika mycket. Hoppas du mår bättre snart <3 illamående är hemskt

  2. Illamåendet är övning för annat också, haha! Just nu kommit över ytan efter den andra magsjukan denna månad som mini släpat hem från förskolan 🙈 vi vuxna åkte såklart på den också båda gångerna, hemskt!

  3. Har du provat att äta något INNAN du stiger upp ur sängen på morgonen?
    Det hjälpte mig!
    Grattis & njut så mycket du bara kan av allt! Första gången är speciell 💕

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi