Lördag, äppelpaj och nätshopping

Inlägget innehåller annonslänkar

klackar, jacka, jeans, solglasögon, läppstift, topp

kavaj, skor, tröja, strumpor, väska, jeans

Hej kära ni,

Hur har ni det idag? Jag har en helt perfekt lördag! Vi var ute på middag igår med ett par kompisar, sågs redan vid halv sju och avrundade med en kopp te på Diplomat efter middagen. Var hemma vid halv tolv men låg och halvkollade på någon film så släckte inte förrän efter 01 (!). Så skönt att jag orkar vara vaken lite mer just nu. Jag orkar inte vara ute och göra en massa saker på samma sätt som innan graviditeten (har ev. med att jag inte dricker att göra också, blev så stressad när de höjde musiken och folk började bli fulla på restaurangen igår haha), men att i alla fall inte somna klockan åtta ser jag som framsteg och är mycket nöjd med.

Idag sov jag ut till tio och vaknade upp peppad på en obokad lördag. Minst en helgdag bör vara obokad varje vecka! Just nu står en äppelpaj och gosar i ugnen – orkar inte så gott… Strax ska jag ta ut den och så blir det seriemaraton. Vi ska se Dirty John, har någon av er sett den? Alla som jag har pratat med säger att den är beroendeframkallande så jag ser fram emot att hugga in.

Juste, låg och pysslade ihop dessa looks efter frukosten i morse. Jag har köpt ett par blåa jeans som jag kan ha med magen så jag ser fram emot att matcha dem med vita skjortor och kashmirtröjor.

Ha en fin lördag och kika in imorgon igen för då tänkte jag sälja mitt UNDERBARA skrivbord + stol! Puss!

  1. Jag och min man såg hela säsongen av Dirty John i helgen .
    Så himla himla bra , intressant och super läskig !!
    Det är verkligen som ”dom ” säger den är beroendeframkallande .

    trevlig nya vecka. 🙂

    1. Nu har vi sett fem avsnitt och båda är besatta, haha! Ser fram emot att se de sista <3

  2. Efter att ha läst detta inlägget köpte jag både jeansen och den vita toppen från arket! Jag freakin ÄLSKAR din smak! Jag får alltid inspiration av din stil och du ger mig tips på saker jag aldrig hade hittat själv!😊❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi