Fredagspepp

Vissa dagar känner man att ingenting kan komma åt en. Att man liksom är ett huvud högre än människor och de problem som de väljer att skapa.

Idag är en sån dag för mig!

Jag är så JÄVLA glad över allt jag har och har absolut inte lust att lägga energi på det jag inte har, stör mig på, går fel etc. Jag har en bebis som växer inuti mig, som jag känner röra på sig i just denna sekund, låt mig glädjas över det. Jag har en ny blus, det är fredag, jag ska iväg på en superhärlig middag ikväll. Alldeles nyss var jag på en frukost och planerade för ett framtida projekt som skulle kunna bli riktigt jäkla bra. Gaaah finns inget härligare än att gå ifrån ett riktigt inspirerande jobbmöte!

Dessutom är det internationella kvinnodagen vilket påminner mig om att lyfta upp och uppskatta alla kvinnor i min omgivning – inklusive mig själv.

Fan vad bra vi är.

Jag firar idag genom att hålla huvudet högt, vara stolt över den fantastiska kvinna jag är och påminna andra kvinnor i min omgivning om hur fantastiska de är. Hur firar DU internationella kvinnodagen?

Om det är genom att tänka dåliga saker om andra kvinnor, vara bitter eller försöka trycka ner en medsyster – tänk om. Bristen på systerskap ÄR bland det sorgligaste vi har på internet (finns inte överallt eller jämt, men gud vad det frodas och möglar runtomkring oss på nätet ändå, fy så sorgligt) och idag hoppas jag att fokuset får ligga på något annat – typ att peppa, imponeras och inspireras av varandra.

Med det sagt så önskar jag er världens bästa fredag!
PUSS!

  1. Samtidigt som jag älskar att höra om alla inspirerande kvinnor i historien på denna dag väljer jag att engagera mig i de kvinnor som inte har det så bra som jag genom att skänka pengar till olika kvinnojourer. Det är vad denna dag handlar om för mig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi