På min önskelista

Det är något med mars som kickar igång shoppingsuget i mig. Jag drömmer mig bort till våren genom alla vårnyheter som finns i butikerna och fönstershoppar på nätet om kvällarna när vi kollar serier, hehe. Denna säsong är det lite extra jobbigt eftersom min kropp gör att jag inte kommer kunna shoppa på mig nya favoriter som vanligt – kanske därför som suget är extra stort just nu också! Man vill alltid ha det man inte kan få…

Anyway, om konsumtion var bra för miljön och jag hade en miljon i shoppingbudget – då skulle jag shoppa upp mig på detta just idag!

Kashmircoat från The Row för prisvärda 120 000kr (!!!). Men en kashmirkappa är väl ändå drömmen någonstans? Jag älskar kashmir som material, det är så ljuvligt, och att bo in mig i en riktigt snygg kashmirkappa hade varit ren magi.

Väska från Loeffler Randall, hittade detta märke nyligen och tycker de gör så fina väskor i helt okej prisklass. Kanske ska unna mig en till sommaren?

Boots i den finaste kamelfärgen jag någonsin sett från Gianvito Rossi. Jag älskar ankelboots och har säkert 15 par i garderoben, dessa liknar perfektion i sin design och de hade mer än gärna fått flytta in.

Fendi-solisar!!!

Förra året köpte jag ett par solglasögon från Thierry Lasry som jag har levt i under ett års tid, så jag tänker att ett par till att variera med hade varit perfekt. Jag gillar sköldpaddsfärgade och stora bågar!

Chloé gör så mycket fint just nu tycker jag. Deras bohemiska stil med mycket vitt, kräm och beiget är sååå fint till våren. Tänk att få gå in i en Chloé-butik och plocka vad man vill, hade nog kommit ut med hela butiken!

Mina andra favoriter för mars månad hittar ni i Monthly Pics här (klick!)

Har ni något på er drömönskelista just nu?

  1. Bästa typen av inlägg! Och Net-a-Porter, bästa fönstershoppingen på nätet 🙂 älskar The Outnet också, lite farligt dock för allt känns helt plötsligt som kap fast en klänning fortfarande kostar 6000 (haha). Kram till dig Forni!

  2. Brukar du shoppa second hand? Om inte spana in tex Stadsmissionen på Nytorget, tror du skulle älska! Utvalda märken och godbitar och konsumtion med lite bättre samvete 🙂

    1. Jag gjorde det mycket förut men senaste åren har det inte blivit av. Har faktiskt tagit fram en klänning och valt ut mina favoriter för just Stadsmissionen på Nytorget så känner väl till den butiken – finns så mycket fint där!

  3. Hahaha det där är det värsta med att kolla outlets eller rea-sektionerna, saker känns helt plötsligt ”billiga” fast de absolut inte är det. Har dock inte spanat in Outnet så det ska jag göra på en gång – tack för tipset! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi