Bästa middagsrätten, bebisträff och en ny brunchfavorit

I fredags var jag, Petra och Snoop Dog ensamma på kontoret. Snoop är vår grannhund på kontoret som är hos oss en hel del. Han är världens mysigaste och knasigaste så inte mig emot!

Jag gick hem vid fyra, kollade på serier och när det blev middagsdags lagade jag Amandas kycklingrätt, fy satan så gott och enkelt det är!

I lördags vaknade vi vid halv nio, låg kvar i sängen en stund och sen dukade jag fram frukost!

Vi skippade Nyhetsmorgon och satte på I feel pretty med Amy Schumer istället – skrattade så jag dog genom hela filmen. Dör för henne.

Jag fixade hemma och yogade en stund. Min matta kommer från Grounded Factory och min bok är Gravidyoga av Jennie Liljefors. Den går igenom vad som händer med kroppen under graviditeten vilket underlättar när man ska träna – oavsett om det är yoga eller något annat! Sen har den ett pass i boken som jag brukar köra igenom. Den tar ca 30-40 minuter vilket är perfekt tid för hemmaträning tycker jag! Fokuserade med på träning än avslappning under just denna session men ibland gör jag tvärtom beroende på vad kroppen behöver.

På eftermiddagen gick vi hem till Babak och Danni för att träffa deras bebis för första gången!!!

Det är väldigt högtidligt och stort att träffa vänners bebisar för första gången. Speciellt när man är nära eller som i detta fall när vi faktiskt är släkt. Babak och D är ju kusiner så våra barn kommer vara sysslingar. Även Babaks syster Tarane är gravid och får barn i år så det är tre bebisar födda -19 i släkten, så himla roligt.

Det kändes nästan nervöst när vi skulle dit men så fort vi såg henne brast allt, maken på gullig unge.

Vet inte om jag är partisk men herreguuuud har ni sett något ljuvligare någonsin i ert liv??? Vi var där i tre timmar och pratade om allt och kramades med världens finaste lilla bebis. Välkommen till världen <3

På kvällen åt vi resterna från fredagen och såg en film innan vi somnade.

I söndags gjorde jag bananpannkakor till frukost för det hade jag varit sugen på i en vecka!

Med blåbärssylt, nutella, skivad banan och bryggkaffe mmm…

Vid lunch gick jag till Diplomat för att bruncha med min älskade Marith som är hemma efter tre månader i Sydafrika! Så sjukt att hon åkte när vi precis fått reda på att jag var gravid. Då kändes det nästan omöjligt att hon skulle komma hem och jag skulle vara halvvägs, men allt gick vägen och här sitter jag nu med en halvbakad bebis i magen. Otroligt.

Jag åt deras club sandwich som var den godaste jag ätit tror jag. Att den hade både avokado och rostad lök i sig var en riktig vinnare. Måste gå tillbaka i veckan och äta den igen, har ju dille på mackor överlag.

 

 

På kvällen gick jag ut med könet på vår bebis och Petra skickade denna bild hahaha, hon är så rolig ibland. Vår son har verkligen en gudmor som kommer tillföra glädje och galenskap i hans liv.

Och det var min härliga lilla helg!
Hoppas er också var fin, puss!

  1. hej! kul med graviditet! kommer bloggen framöver att enbart handla om bebisrelaterade ämnen? känns som att du knappr producerat något annat material sedan du berättade att du blivit gravid. förstår att det är livsomvälvande och spännande och är därför nyfiken på vilken riktning du tänker att bloggen ska ta framöver!

  2. Grattis till graviditeten, så härligt. Själv sitter vi med nedräkning till den 16,e mars då våran flicka är beräknad.
    En fråga, din vita blus som du har på dig när du håller i den gulliga bebisen vart kommer den ifrån? Lycka till med allt 🙂 // Elin

  3. Måste bara säga att jag är SÅ imponerad av kvaliten på FORNI! Ska erkänna att jah var lite skeptisk och inte såg utrymmet, men är numera övertygad. Är inne varje dag!! Lyssnade på framgångspodden och undrar om du inte kan berätta mer om den satsningen? Driver du det helt själv nu eller hur ser det ut? Och hur funkar det med instagram? Har du två stycken konton nu eller hur går det till? Ser fram emot mer innehåll!!!

  4. Hur gick tågresan till Skåne? Minns att du skulle åka dit på en jobbresa och var orolig pga du blir åksjuk så lätt. Gick det bra ändå? Och isåfall hur klarade du av det (åksjuketabletter, sova, kolla på serier tex)?

    Mvh fellow åksjuk som knappt klarar av 20 min på tåg 😷

    1. Den gick bra – jag tog Postafen (åksjuketabletter) och lyssnade på podcasts hela vägen! Hade med mig ordentligt med snacks och dryck också ifall att illamående eller panikhunger skulle kicka in. Men Postafen fungerar superbra mot åksjuka tycker jag!! Puss <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi