WEEKLY PLANS

God förmiddag och glad ny vecka!

Usch jag hade en riktig skitnatt i natt. Kom aldrig in i riktig djupsömn, var uppe och kissade flera gånger och hade sura uppstötningar från helvetet. Det är inte alltid tipptopp att vara gravid, haha. Kände mig sååå trött i morse men det var bara att pallra sig iväg till kontoret. Som tur är blir det alltid bättre när man väl har kommit hemifrån och nu känns det helt okej. Ser fram emot att bränna av massa jobb som behöver bli gjort och i eftermiddag ska vi träffa vår barnmorska! Vi har inte träffat henne sen v.12 (det är en annan person som gör ultraljud) så det ska bli mysigt.

Den här veckan är precis lagom. Jag försöker ju hitta en ny balans i hur mycket jag gör om veckorna och den här veckan har jag lyckats boka in precis lagom med aktiviteter! Vi kikar!

Måndag: Frukostmöte med teamet, heldag på kontoret, besök hos barnmorskan.
Tisdag: Event med Babybjörn, pedikyr (som verkligen känns extra lyxigt när man är preggo tycker jag!), psykolog-besök och gravidyoga. Sen ska jag jobba på kontoret och fira fettisdagen! Lollo har en utmaning för en artikel till FORNI där hon inte ska äta raffinerat socker på 30 dagar så hon får en raw-semla medan jag och Emelie får vanliga 🙂 Någon som vet var man hittar laktosfria semlor runt Stureplan?
Onsdag: Podda, jobba och gå på ett event med Seezona.
Torsdag: Jobba hemifrån!
Fredag: Frukostmöte om en hemlig sak, fota samarbeten under dagen och så ett par möten på eftermiddagen om kommande samarbeten. Roligt!


Foto

  1. Hej! Jag är nyfiken på hur ni tänker kring efternamn på bebisen? Kommer han få ditt, Ds eller bådas och hur har ni resonerat? Jag tycker själv det är väldigt svårt. Stort grattis till ert mirakel!

  2. Tips är bröd&salt som är helt laktosfritt bageri (så man inte behöver oroa sig för att dom fuskar, minns din incident förra året 🙈)
    Vi har även glutenfria & veganska semlor! 👌Kommer du in när jag jobbar på Rådmansgatan 43 så lovar jag bjuda på en semla! Kram ☺️

  3. Hej Forni,
    Tack för en supermysig blogg, podcast mm. Uppskattar verkligen alla personliga tankar, inspiration och kärlek som du delar med dig av. Inser att jag nog följt dig sedan tio år tillbaka och det är så roligt att få ta del av allt som händer i ditt liv. Stort grattis till er lilla pojke, du kommer bli en superbra mamma!
    Jag är själv gravid (i vecka 34) och har en fråga till dig. Sitter med lurarna i öronen och lyssnar på din och Hamiltons podd och blev så orolig när jag hörde det där du hade läst om att det är dags att lägga klackarna på hyllan.. Jag jobbar på kontor och har ofta klackar (inte superhöga, och det brukar vara ganska breda klackar), har faktiskt inte tänkt på att det kanske inte är så bra nu när jag är gravid. Har verkligen varit supernoga med vad jag äter och tagit till mig alla råd och tips gällande livsstil men har ändå väldigt lätt för att oroa mig, och nu när jag hörde detta fick jag nästan panik. Tror du att jag på något sätt kan ha skadat barnet för att jag använt klackar..?! Allting har verkat vara bra med bebisen på alla kontroller så jag försöker tänka logiskt att det säkert inte är någon fara, men oron tar lätt över. Har försökt googla men hittar inga svar, vad tror du?
    KRAM

    1. Jag tror absolut inte det är farligt med klackar för bebisen! Kan inte tänka mig att det skulle vara det och har inte hört om det någonstans! Däremot kan det vara belastande för kroppen, speciellt ryggen, och eftersom jag har ganska mycket ryggproblem sen innan vill jag inte riskera att förvärra dem när jag ska bära min bebis 🙂 kommer nog ha klackar någon gång ibland men inte till vardags på samma sätt som tidigare! Kram!

  4. Hej Michaela!
    Vill börja med att jag äääälskar din blogg & FORNI, är inne varje dag och kollar flera gånger (din blogg/forni är alltså med i listan för min skärmtid:)))) Jag har en fråga!
    Jag är så sjuuukt kär i min kille så det inte är sant, men jag har märkt att jag börjar bli så RÄDD, och det beror inte på honom alls utan mig. Jag är inte det minsta rädd att han skulle vara otrogen eller så men jag är helt kopiöst rädd att han ska sluta vara kär i mig och göra slut. Kan liksom bara se HONOM som min sambo, pappa till mina barn, den jag gifter mig med osv. Det snor så mycket energi från mig att gå runt och känna mig otillräcklig, inte fin nog, inte bra nog för honom, osv och så blir jag också svartsjuk på tjejer som han varit med tidigare (!). Vet att han älskar mig men är så rädd att det ska ta slut! Har du några kloka tips om hur man ska tänka i en sådan situation? Måste nog träna min hjärna lite… Puss och kram och grattis till er bebis, hoppade i sängen av lycka när jag såg bilden på er & magen! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi