Första mars i ljusa plagg

Inlägget innehåller annonslänkar

Jeans här (klick!), Skjorta här (klick!)

Första mars firas med LJUSA KLÄDER! Hurra! Jag har köpt ett par ljusa jeans i tre storlekar över min vanliga storlek så att jag ska kunna ha dem lite nu i vår hehe. Sen när de blir för tighta funkar de ju med hårsnodd några veckor extra 😉

Blusen är nog det finaste jag sett. Den är lång som ni kan se här vilket gör att man kan ha den till tights, shorts eller en bikini på sommaren. Dessutom är den slapp och kommer funka genom hela graviditeten med magen. Och mönstret är heeelt ljuvligt.

Åh så glad över mina nya plagg! Har riktig fredagskänsla idag. Fredagskänsla när man är preggo = gå hem tidigare från kontoret, äta något gott bakverk, unna sig en riktigt smarrig middag som passar med iskall cola och sen krypa ner i soffan. Dröm ändå!

Hoppas er fredag också är eller blir riktigt drömmig ♥

  1. Superfina plagg!

    Haha, precis så tänkte jag också förra året när jag var gravid. ”Denna är stor så den kan jag ha hela graviditeten!” Det slutade med att alla stora blusar och tröjor slutade strax under brösten för jag fick en ENOOOOOORM mage 😅 Men hoppas du klarar dig från det. Inte kul att köpa kläder så där på slutet, hehe.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi