Han kysste mig där, på vår första promenad, mitt ibland villorna.

Vissa dagar behöver man poesi lite mer än andra dagar. Det känns liksom som att något kryper under huden på en, behovet av ord som beskriver det man känner bli extra stort. Man vill hitta igenkänning och känna sig mindre ensam i det som finns där längst inne i kroppen.

Sådana dagar är den här boken livsviktig tycker jag. För här finns runt 150 stycken dikter som handlar om allt det där ingen vågar prata högt om. Att bli avvisad, sociala medier-ångest, när den man älskar går, när man går från den man älskar, när man blir bedragen, när man hittar precis rätt. Barnlängtan. Längtan över att det ska hända något, vad som helst, som är bättre än det liv man har just nu.

Men också om att hitta precis rätt.

Jag är så stolt över den här boken och allt mod som finns i den. Det är en bok som betyder så mycket för mig och är lite som en hemlig klubb – som att alla som har läst den är lite närmre varandra.

Det här är en av mina favorittexter i hela boken. Jag får gåshud över hela kroppen när jag läser den.

På andra sidan natten hittar du som är intresserad här (klick!) eller i närmsta bokhandel. Kanske behöver du den just nu i ditt liv ♥

Bilderna är lånade av bästa Linn – tusen tusen tack för världens finaste bilder på vår bok!

  1. Min favorit är den dikten du har skrivit här ovan: ”Jag tar honom, med mig till stjärnorna där vi ska älska i all evighet. Den här kärleken går inte att skilja på.” ?❣️

  2. Hej!
    Har en lite udda fråga kanske, varför jag nu undrar det ?Men du skrev för länge sen om din ”granne” som var så störd av allt möjligt som ni gjorde, lät så jobbigt! Hur har det gått med det, har hon lugnat sig?
    Trevlig helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi