Fem favoriter

Här kommer fem favoritartikar som vi har skrivit den senaste tiden!

Perfekt kvällsläsning!!

Hur du navigerar feedback på jobbet

SÅ BRA artikel om hur man hanterar feedback – kanske den svåraste konsten som finns. Lärde mig massor av den här artikeln både när det kommer till att ge och ta emot feedback!

Att dejta någon som inte är ens typ

GENIALISK text av vår hemliga singeltjej som varje månad skriver artiklar om singellivet hos oss! NI HAR VÄL INTE MISSAT DET?! Så intressant och underhållande, det här är den andra artikeln från henne men håll utkik varje månad för ny text!

Vi provade sellerijuice i 30 dagar och det här hände

Louise har druckit sellerijuice varje morgon i sex veckor (!) för att sen skriva en artikel om denna hypeade trend. Har du testat? Läs och kolla om det är något för dig!

Self Love Challenge

Vi har en serie just nu som ger dig små övningar i självkärlek – ja, det är precis så mysigt och viktigt som det låter. Följ den första delen i vår self love challenge här (klick!) och den andra här (klick!). På vår instagram kommer det varje dag upp nya frågor i vår challange som du får svara på. Allt för att börja älska dig själv lite mer!

Ny wellnesstrend: Vad är egentligen en infraröd bastu?

Ni har säkert sett trenden på instagram – vi reder ut begreppet åt er!

  1. Visst var den grym! Vi har en riktigt magisk tjej som skriver artiklarna – extra roligt att hon är anonym för då kan hon dela med sig lite extra 😉

 1. Hej Michaela.
  Har en fråga jag hoppas kunna lite få hjälp/tips med.
  Jag är en (om jag får säga det själv) snäll person som bryr mig väldigt mycket om andra.
  Jag utsätts dagligen för negativitet och hör hur andra i min närhet kan prata illa om andra osv, vilket gör att jag kommer på mig själv att jag tar efter och blir likadan. Jag menar inte att det är andras fel, endast mitt eget ansvar!
  Jag vill verkligen inte vara en som pratar illa om andra/är negativ.
  Har du något tips på hur man kan öva/ändra på beteendet till att bli en mer positiv, glad och kärleksfull person så att det verkligen syns utåt och inte bara att de dåliga sidorna kommer fram? Jag vill verkligen ändra mig till att visa mer av de bra sidorna av mig, blir så besviken och ledsen på mig själv när de andra beteendet kommer fram!

  Kram

 2. Håller med!! Och vet inte vad som är mer genialiskt, att ha en hemlig infiltrerare på singelmarknaden eller artikeln i sig haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi