Meditationsmorgon med Röhnisch och Indiska

I förra veckan fick jag äran att hålla i ett väldigt mysigt event.

Det är nämligen så att Indiska i samarbete med Röhnisch har tagit fram en yoga och softwear-kollektion som jag skulle presentera! Jag fick välja vad vi skulle göra och frågade om vi inte kunde ha en meditationsmorgon med boostande frukost där alla fick prova kläderna i sin rätta miljö. Jag tycker det är viktigt att man får fram produkten ordentligt på ett event så att de influencers eller press som är inbjudna faktiskt får en ordentlig introduktion till produkten eller tjänsten.

Den här morgonen hade jag bjudit in tio personer som kom inskuttandes vid halv nio. När de kom fick de hoppa in i varsitt yogaset innan en halvtimmes meditation startade.

Det var faktiskt flera av tjejerna som inte hade erfarenhet av meditation sen tidigare men jag tycker att alla var så duktiga! Meditation är en av de svåraste grejerna som finns, att sitta och bara vara är verkligen en konst men som vi alla behöver i dagens hektiska tempo. Även om det är svårt att komma ner i varv så räcker det med att faktiskt bara sitta en stund.

Våra hjärnor är ständigt uppkopplade och aktiverade, från att vi slår upp ögonen tills det att vi somnar på kvällen. En stunds meditation är en chans att faktiskt bara andas och göra precis ingenting. Något som nästan ingen gör nuförtiden.

Vi höll till på Scandic Downtown Camper högst upp på hotellet där utsikten var helt otrolig. Jag tror att samtliga gäster uppskattade den harmoniska utsikten som kuliss till sin meditation.

Vi avslutade meditationen liggandes där vi fick hämta andan och fundera på vår intention för dagen. Min var densamma som de flesta dagar på året för mig: Idag är jag kärleksfull. En påminnelse till mig själv om att vara kärleksfull både mot mig själv och min omgivning.

Att meditera med min bebis är bland det mest harmoniska jag upplevt i mitt liv.

Titta på Ellinor på den här bilden. Trots att hon sa att hon hade svårt att koppla av och utföra meditationen ser man på hennes ansiktsuttryck att hon är avslappnad, så vackert tycker jag.

För övrigt finns det ingenting som är så vackert som människor efter ett meditationspass, alla har ett glow runt sig då tycker jag.

Ida, Petra och Lisa

Kollektionen innehåller 14 olika pieces där huvudkaraktärerna i kollektionen är detta yogaset som kommer i turkost och rosa. Det är ett linne, en sporttopp och ett par tights.

Röhnisch gör ju träningskläder i riktigt bra kvalitet och det var just därför Indiska ville göra ett samarbete med dem – för att Indiska kan mönster och Röhnisch kan träningskläder. Tillsammans kan de då skapa en kollektion som är lekfull och annorlunda utan att rucka på 100% kvalitet i produkterna.

Här hittar ni hela kollektionen!

När vi hade mediterat klart fick alla hugga in på en riktig superfrukost. Avokadomacka, gröt, chiapudding med mango, ingefärsjuice och vattenmelonsallad. YUMMIE!

Älskade Linn

Ida och Andrea

Karin som är VD på Indiska presenterade kollektionen men även en sneak peek på vårkollektionen!

Jag och Petra blev KÄRA i den här klänningen som kommer nu i vår. Den kommer bli sååå gullig till min gravidmage – och perfekt att amma i sen i sommar! Tio poäng!

Susanne kommer alltid med ett leende på läpparna. Trots att hon varit uppe och lämnat fyra barn på skolan, fixat frukost åt dem och tagit bilen in från Lidingö så kommer hon i tid med ett stort leende. Sån energi, det är inte alla som har det kan jag tala om. Blir glad av henne.

Jannike och Petra – gullisar!!!

Efter meditation, kollektionsgenomgång och en stor frukost var det dags att springa iväg på egna äventyr runt om i stan och alla kramades hej då. Vad lyckligt lottad jag är som får ha sådana här tillställningar och kalla dem mitt jobb.

TACK till Indiska, Röhnisch och alla gäster.

Kollektionen släpptes idag (!) och finns i butik från och med nu. Ett tips är att klicka hem sporttoppen snabbt, den har nämligen bara gjorts i en väldigt liten upplaga och är huuur skön som helst!

 1. Hej!
  Grattis till graviditeten, så glad för er skull 🙂
  Jag har en fråga till dig. Såg att ni valde att göra NIPT-test privat. Jag blev gravid i somras och erbjuden KUB i vecka 12 där jag fick en ökad sannolikhet för kromosomavvikelse och blev därför erbjuden NIPT vilket vi tackade ja till.. även det testet visade en risk så till slut fick jag göra fostervattenprov. I vecka 17 fick jag svaret att barnet i magen hade en kromosomavvikelse och i v.18 avbröt vi graviditeten. Det värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv då det var ungefär som en förlossning 🙁
  Min fråga till dig är varför ni valde att göra NIPT? Hade ni bestämt er för hur ni skulle gå vidare om resultatet visat något negativt?

  Jag har fött barn tidigare och hade då en underbar graviditet så jag tog för givet att allt skulle gå bra även denna gång men oj så fel jag hade. Nu har jag precis plussat igen men känner ingen större glädje. Mest rädsla faktiskt 🙁 vet inte om jag vågar göra KUB och NIPT
  igen men vi får se när det är dags helt enkelt.

  Tack för en fin blogg. Kramar

 2. Åh det såg helt underbart ut och vilka fina träningskläder!!
  Jag undrar om du får reda på när den himelska klänningen kommer ut i butik? Skulle du isåfall kunna säga till här i bloggisen? massa kramar!

 3. Hej finis!
  Letade efter den fina klänningen på indiskas hemsida men hittar den inte, gissar att den kanske inte har kommit ut än. Vet du när? 🙂 TACK <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi