Ett kvällshej från Helsingborg

God kväll från hotellsängen,

Hur mår ni idag? Ta en minut och känn in kroppen och svara på den frågan för er själva. Hur mår du idag – på riktigt?

Jag mår bra men dagen har gått i ett. Tåg ner till Helsingborg, lite förseningar, checka in på hotellet och sen vidare på middag efter snabbjobb. Vi bor på The Vault och gud vilket mysigt hotell! Middagen förtärdes på Gastro runt hörnet som även det var super. Men jag är väldigt imponerad över hotellet, det finns inget härligare än att komma till ett nytt hotell och känna att man trivs. Extra viktigt när man reser ensam och sover själv tycker jag. Ibland kan det vara lite läskigt att bo själv, men ikväll känns det bara mysigt. Mitt rum är rosa (!), jag har på Breaking News i bakgrunden och strax ska jag krypa ner och sova.

Imorgon väntar en heldag på Maria Nilas fabrik och det ska bli riktigt roligt! Det var jag som frågade om jag fick komma hit för att se mer och lära mig produktionen och jag är så taggad! En av de bästa sakerna med mitt jobb är att jag får lära mig massa saker och kan dela med mig av det. Oavsett om det är ett fabriksbesök, en intervju med en person som har lyckats inom sitt område eller en recension av skönhetsprodukter. Ibland kan det tyckas vara ytligt, men om man ska lägga sina hårt inarbetade pengar på t.ex. hårprodukter så vill jag känna att jag tipsar om saker som jag verkligen står för och tycker är värt pengarna! Och det känns viktigt att vara den som tipsar på ett seriöst men samtidigt inspirerande och trovärdigt sätt.

Well well, måste unna mig själv lite sömn nu, klockan ringer vid 07 imorgon. Nu återstår bara frågan: duscha ikväll eller imorgon bitti? Livets små stora vardagsproblem…

Sov så gott fina ni ♥

Mitt mysiga rum!

  1. Jag undrar om du kan skriva ett inlägg kring hur du lärde dig att hantera dina känslor kring när ni försökte få barn och det tog tid. Du har skrivit tidigare kring meditation och vänta in universum. Jag är i samma situation som du var tidigare, tycker det är jobbigt att vi inte blivit gravid. Vissa dagar väldigt ledsen. Jag försöker hitta strategier i kunna hantera mina känslor och kunna ha en vanlig vardag.

    1. Hej fina du

      Jag har ett sånt inlägg som jag har påbörjat i utkast, det kommer att publiceras inom några veckor. Stor kram!

  2. Kul att få besöka och se mer! Kommer det att komma någon mer rabattkod för Maria Nila? Hehe behöver nytt schampo och balsam och skulle ju inte vara fel med lite rabatt ?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi