Team FORNI & Her Hour, taco-cravings och kompisdejter

I fredags tågade ett glatt gäng ut från kontoret vid halv fem för att gå på aw!

Vi gick till Brillo och fy fan vad trevligt vi hade det. Jag drack en alkoholfri öl, de andra drack massa prosecco och tiden sprang iväg.

D var på Brillo samtidigt, men jag gick hem före honom och lagade tacos som stod på bordet när han kom hem. Tycker själv att jag är årets flickvän haha – håller ni inte med? Vem skulle inte älska att komma hem till tända ljus och mat som står på bordet efter man varit på aw och dragit i sig några öl?

Jag somnade i vanlig ordning innan klockan slog tio och när jag vaknade skrek magen efter mat. Det blev en riktigt smarrig gröt med Arlas nyhet som jag skrev om förra veckan (hälften havre, hälften mjölk). Gud jag gillade verkligen den!

Och när klockan slog brunch mötte vi upp Carl och SofiaStrandvägen 1.

Tre timmar sprang iväg. Jag åt tacos och drack en av deras alkoholfria drinkar, riktigt imponerad över deras alkoholfria alternativ! Heja heja! Den här med citron och ingefära var magisk.

Killarna gick vidare på en öl medan jag och Sofia promenerade hemåt, men när jag var hemma kom jag på att jag inte hade några nycklar så fick följa med upp till Sofia tills killarna kom tillbaka. Lekte med Bernard och kollade på Pippi.

När jag kom hem läste jag lite i min ena gravidbok. Som bokmärke har jag en bild på mig och Amanda från bröllopet i september. Det var sista gången vi var fulla tillsammans på ett bra tag för nu är vi båda gravida (!!!). Amanda är fem veckor efter mig i sin graviditet med lillasyskonet till Chloé. Det är verkligen en dröm att ha en så nära vän som är gravid samtidigt. Tänk vad bra vänner våra barn kommer bli och vad kul vi kommer ha i vår vänskap framöver, jag längtar!

På kvällen åt vi mer tacos (haft riktiga taco-cravings)… sen somnade jag efter Mellon!

Söndag och äggmacka till frukost.

Jag sträckte ju ryggen som bara helvetet, så la mig i badet med lugnande badkristaller med magnesium som är för gravida. Tänkte att det var perfekt för min stackars rygg 🙂

Så fortsatte jag att läsa i min mysiga bok och bara tog det lugnt.

Vid lunch mötte jag upp Emma i solen för en fika på Pascal.

Vi snackade bort en jäkla massa timmar, den här typen av kompisdejter är de bästa när man är preggo tycker jag!

På vägen hem såg Stockholm ut såhär. Fullt med folk som njöt av solen, så vackert att se!

Jag går Strandvägen varje dag och just denna dag satt Petra, Puck och IdaMilles så jag stannade till för lite mer skitsnack. Puck <333

På kvällen lagade D vääärldens godaste tunnbrödsrulle till middag och sen kollade jag på Gaga-dokumentären på Netflix men tyckte den var sådär faktiskt, någon mer som sett den?

En lagom lugn helg – precis vad jag behövde!

  1. Hej jag vill bara säga vilken fantastisk människa du är! Varje gång jag känner mig nere går jag in på din blogg och mitt humör blir så mycket bättre!
    Grattis så mycket till din gravidietet!:) kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi