Inspiration: drömmar om vår

Inlägget innehåller annonslänkar

kappa, solglasögon, tröja, Lancôme foundation, byxor, scarf
bildkälla

byxor, scarf, väska, tröja, sandaler
bildkälla

Hej gullisar,

hur mår ni denna lördag?

Gud jag har sån feeling på livet just nu. Måste vara den här perioden i graviditeten i kombination med att alla i min närhet är så peppade på livet, våren gör lite smygreklam och jag saknade D när jag var i Italien = extra kära just nu.

Det är helt sjukt men stämningen på vårt kontor är just nu oslagbar. Alla kommer in med ett leende om dagarna, skratten ekar i korridorerna och man märker verkligen att många är inne i en bra period.

Så härligt.

Idag har vi brunch och sen har jag en tjejmiddag på schemat, inte lite taggad. Nu blir det frukost! Puss!

  1. Hej Michaela!
    Stort grattis till er som väntar bebis, så glad för er skull<3 Ska bli så mysigt att få följa er resa!
    Jag har en fråga till Frågor Med Forni som hade varit kul om du tog upp. Jag upplever att det är många runt omkring en genom åren som sagt och säger "när det är lätt är det rätt" vad gäller kärleksrelationer. Jag personligen tycker att det är lite farligt att säga så då det kan skapa onödiga tankar hos andra som kanske gör att man blir osäker i sin relation. Självklart ska man inte vara i en relation man tar skada av eller mår väldigt dåligt i men jag tänker utöver det så kan det skapa en otrolig press och stress, tycker man ska respektera att alla är olika. Jag vet att mitt eget förhållande inte var det "lättaste" i början då man fortfarande inte kände varandra fullt ut och kämpade lite med kommunikationen. Idag är jag supertrygg och säker i min relation och en sådan kommentar skulle jag slå bort till skillnad om jag hade fått höra den precis i början av min relation. Så nu till min fråga haha, hur tänker du kring detta? Har du varit med om sådana här typer av kommentarer själv? Vill minnas att du sagt att du och D hade en lite skakig början av olika anledningar. Så nyfiken på att höra hur du tänker! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi