Dagens look!

Innehåller annonslänkar

Klänning, scarf (annonslänk) 

Det var riktigt länge sen jag brände av en dagens outfit men idag har jag två nya fina saker på mig, så då jäklar!

Min nya klänning är kanske det gladaste plagget jag sett, den är från nya Wakakuu Icons och kommer vara grym både i mars när man vill ha lite mer somrigt på sig, men inte riktigt kan lämna strumpbyxorna… men även i april när man kan köra barbent och skinnjacka!!! Aaah längt! Men verkligen ett perfekt plagg för mig just nu, så fin med lilla kulan och framför allt skön. Köpte ett par nya gravidstrumpbyxor på vägen till kontoret så nu blir det den här någon gång i veckan framöver.

Håraccessoaren är även den ny och kommer från Hermine Hold. Så fina ihop och jag känner mig riktigt fredagstjusig.

Vilken JÄKLA fredagskänsla vi har idag på kontoret för övrigt, alla är på sitt bästa humör och vi fick precis ett stort bud med chokladöverdragna jordgubbar (!!!) som vi sitter och mumsar på. Snart aw, längtar!

Hoppas ni också har en riktigt solig fredag
♥!!!

  1. Gravidstrumpbyxor och klänning är magiskt när magen växer. Bodde i det från v 18 till v 32 när man kunde gå barbent!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi