Tooorsdag

Hej alla gulliga

Hur mår ni? Gud vilken fin torsdag jag har haft och har inplanerad. Igår gick dagen i ett och när jag somnade hade jag inte ens hunnit gå igenom mejlen. Men idag ställde jag klockan på extra tidigt, snoozade en kvart, gick upp och gjorde i ordning mig. När jag var snygg unnade jag mig en kaffe i sängen sen gick jag över till Amanda & Shoan för att lämna tillbaka lite klänningar. De åker till Sydafrika idag och Chloé var sååå taggad, pratade på om pingvinerna på stranden och sen ville hon inte att jag skulle gå till jobbet. Men jag fick både en kram och en puss innan jag hoppade in i en taxi och tog mig bort till mitt morgonevent.

Hade VÄRLDENS mysigaste event med ett supergosigt gäng och studsade iväg till kontoret. Nu har jag gjort allt förutom att jobba i en timme (är lite upp i varv…) så ska försöka hitta fokus innan det är dags att lämna kontoret.

I eftermiddag har jag gravidmassage och vårt RUL – HURRA!!! Aldrig varit så taggad på någonting, det känns som födelsedag idag. Ska få se min bebis igen iiiih. Längtar.

Nu har jag ätit en macaron som Hermine Hold så snällt levererade tillsammans med en riktigt fin sjal, så bebisen rör sig lite där inne tack vare sockret och jag älskar det. Jag har precis börjat känna den och det måste vara den häftigaste känslan i världen.

Vi hörs lite senare, nu måste jag rensa mejlen. Puss!

Så fin sjal! Håller ni inte med? Ni hittar den här! (annonslänk)

  1. Hej Kul att du fick en sjal för närmare 1.000:- vi vanliga får betala med skattade pengar.

    En liten fråga hur är det med reklam/samarbetsmärkning när du berättar om en present och har länk med. Hoppas den här frågan inte anses negativ så kommentaren inte publiceras.

    1. Hej Anna!
      Det är många som undrar över detta och jag förstår att det kan vara förvirrande.

      När det kommer till samarbeten som jag får betalt för märks alla inlägg högst upp med ”i samarbete med…”. När det kommer till affiliatelänkar (annonslänkar) så får jag inte betalt för att skriva om produkten, men jag får ersättning per klick. Detta skriver jag också ut när så är fallet. Antingen högst upp i inlägget eller vid länken. Enligt marknadsföringslagen behöver inte pressutskick, goodiebags eller dyl. märkas ut. Hoppas du fick svar på din fråga!
      Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi