Nyhet: Mjölk & Havredryck + ett grötrecept!

 

Hej här sitter jag och är glad, varför då undrar ni kanske?

Jo för att Arla har släppt en nyhet som är helt i min smak! Eller om jag ska vara helt korrekt så har Arla släppt tre stycken nyheter men inom samma kategori: hälften mjölk, hälften havre. 100% laktosfria!!!

De tre nyheterna är:
1. Laktosfri Mjölk & Havre
2. Laktosfri Mjölk & Havre Till Kaffet
3. Laktosfri Mjölk & Havre chokladdryck

Eftersom drycken innehåller både mjölk och havre, så slipper den artificiella tillsatser för att få till smaken eller konsistensen av mjölk utan är näringsrik och nyttig. Den smakar dessutom riktigt bra när den är hälften av mjölk, hälften av havre. Det blir inte för mycket havresmak men heller inte för mycket mjölksmak. Jag tycker att speciellt skummad mjölk kan bli för tydlig i sin smak ibland, men denna är faktiskt nästintill perfekt i smaken. MUMS.

Mjölk & Havre Till Kaffet är enkel att skumma och passar perfekt om du t.ex. vill skumma mjölk till din morgongröt.

Såhär gör jag min gröt på morgonen:

Koka upp 1dl havregryn och 2dl vatten på mellanvärme i en kastrull med kanel, vaniljpulver och flingsalt. När gröten har kokat ihop sig efter ca 10 minuter så lägger jag den i en djup tallrik och sedan skummar jag mjölk i vår kaffemaskin. Topping brukar variera beroende på vad jag har hemma, den här gången blev det granola med torkade jordgubbar, honung och kanel.

Arlas laktosfria mjölk & havredryck finns i butik från och med NU och är perfekt för dig som vill ha gott mjölk till kaffet, gröten, smoothien eller vad du nu föredrar. Visst är designen fin förresten? Så enkel att spotta i hyllan på mataffären!

I samarbete med Arla

  1. Det är lite ironiskt med tanke på hur negativa de har varit till Oatly, och med tanke på deras reklam om att bara mjölk smakar mjölk.:) Antar att de är tvungna för att försöka vinna tillbaka kunder. Intressant utveckling hursom.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi