ALLA HJÄRTANS DAG!

Glad alla hjärtans dag mina HJÄRTAN!

Hur mår ni idag?

Jag har aldrig förstått folk som tycker att ”man kan fira kärleken hela året” och därmed inte gillar denna dag. Det är väl svinbra med en påminnelse i världens tråkigaste månad om att man ska vara extra gullig mot människor i ens omgivning? Det tycker i alla fall jag! Och ur ett kommersiellt perspektiv behöver man faktiskt inte KÖPA SAKER för att fira kärlekens dag, utan den handlar om att visa kärlek och det är helt och hållet gratis.

Emelies privata foto på hennes lillebror som föddes med hjärtfel <3

Jag skulle vilja tipsa er om dagens artikel på FORNI – Alla hjärtebarns dag. Den handlar om hur Alla hjärtans dag även är en dag för alla hjärtebarn där ute, dvs. barn som föds med hjärtfel. Emelie som jobbar hos oss har skrivit en så fin och ärlig text om hennes egen relation till hjärtebarn då hennes bror föddes med hjärtfel. Jag blev väldigt rörd och valde att skänka ett par tusenlappar till forskningen för hjärtebarn istället för att köpa något materiellt till D.

Däremot ska jag laga min Alla hjärtans dag-meny till honom ikväll, dricka alkoholfritt bubbel och kanske kramas lite extra idag. Så härligt! Följ med på Instastories under dagen.

  1. Glad alla hjärtans dag till dig! Lyssnade precis på ditt avsnitt i framgångspodden. Blir så otroligt inspirerad, vilken förebild.
    Om ni känner för att sprida lite kärlek till mig idag, kika gärna in på min hemsida och lämna feedback. Håller på att starta en frilansverksamhet och är tacksam för all stöttning och hjälp jag kan få.
    Ha det bäst!
    /Julia Gustafsson https://infriad.com

  2. Hej! Jag hade en fråga till frågor med Forni. Lyssnade på din och MHs podd där du sa att bebisen ska ha ditt efternamn. Ska bebisen bara ha ditt efternamn? Varför då? Blir så nyfiken för det är coolt och ovanligt att barn får mammas efternamn om inte mamman är ensamstående. Hur har du och D kommit fram till det? En tanke som slog mig var att det kanske är för ditt efternamn är mer välkänt/ hans är utländsk och att ni inte vill det?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi