Födelsedagsmiddagar och godisbeslut

Min helg började med shopping, kanske det bästa sättet att få igång fredagskänslan förutom bubbel, långlunch eller sovmorgon.

Kom till kontoret med en drömpåse och jobbade i en jäkla fart efter det hehe.

Vid fem-tiden åkte jag och Hamilton ut till Täby Centrum där vi skulle signera böcker på ett event som Thomas Sabo höll i.

Och vid halv åtta kom jag in till Sofia och Carl där det vankades födelsedagsmiddag för Sofia. Hurra <3!

Carl stod för matlagningen och wow vad gott det var. Hjortfilé till varmrätt som smakade ljuvligt trots att den var well done för oss gravida… ja, Sofia & Carl ska nämligen också ha barn bara fyra veckor innan oss. Vilken dröm! Dessutom har de köpt hus så jag ser oss inom snar framtid leka med våra barn i deras trädgård, grilla middagar och så en massa mamma-häng under mammalediga dagar. Känns så stort att det snart är här, gud så jag längtar.

Det blev en lång och sen middag, vi gick därifrån vid 01 men hade så mycket att prata om så det var värt det!

I lördags hade vi bokat brunch med Harry och Nelli, ni kanske minns att vi var på deras bröllop i Åre för exakt ett år sen? Även denna tillställning blev riktigt trevlig och brunchen tog slut vid halv sex på kvällen, haha.

Hann sova i 45 min innan jag tog en taxi hem till Petra som fyllde år. Vi var tio tjejer och tre gravida. Jag, Ida och Sara är gravida i samma vecka (!!!) vilket är helt otroligt när man tänker på det. Vi hade umgåtts ganska mycket innan Petra och Markus bröllop så våra menscyklar måste synkat rejält för vi har BF 17:e, 19:e och 21:a juli. Det är väldigt mysigt att prata med vänner som är gravida i exakt samma vecka med första barnet, alla är liksom på samma nivå och man vågar verkligen öppna upp olika frågor och funderingar.

Petra hade lagat helt ljuvlig mat, halloumipizzor till förrätt och mexikansk taco till varmrätt. Mums!

Mitt älskade hjärta.

Vid tolv tog jag en taxi hem och då jäklar var jag utslagen efter dessa festliga dagar haha. D hade varit på middag med några av pojkvännerna så han kom hem samtidigt som mig, mysigt. Vi pratade om våra kvällar och somnade vid ett.

I söndags var jag TRÖTT. Bestämde mig för att bara hänga omkring i min pyjamas hela dagen och inte lämna lägenheten. Däremot hade jag några tråkiga sysslor på att göra-listan, t.ex. packa upp min resväska och tvätta hundra maskiner tvätt…

Jag måste ju få i mig lite nyttigheter som preggo även om jag vill leva på rostmackor så till lunch blev det denna olyxiga men välbehövliga rätt: ett berg av grönsallad (åt tre gånger så mycket som låg på tallriken) och lax.

När kvällen kom positionerade jag mig här och lämnade inte förrän det var sängdags. Jag funderade länge på vad jag var sugen på innan jag gick till mataffären, det slutade i Marabou, M&M’s och Gott & Blandat Salt & Surt eller vad fan den heter. Mmm tur att jag har kvar till ikväll också hehe.

Det var min fullspäckade helg! Nästa helg blir det Italien och därefter lite lugn & ro.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi