Ny väska: Bottega Veneta

Åh vad jag är glad över min nya väska!

Jag har gått och spanat på en Bottega Veneta knot clutch i ett par år och för varje bröllop eller finare tillställning så tänker jag på att en sån väska hade varit den perfekta för den typen av tillfällen. De är ju riktiga klassiker och den i särklass finaste väskan Bottega någonsin gjort tycker jag.

Jag hade kikat på de klassiska färgerna men sen ramlade jag över den här, tack vare D som tipsade mig om den och så fort jag såg den visste jag att den var “the one” haha! Den har dessutom kedja så att man kan ha händerna fria när det vankas dans och drinkar efter middagen… man får inte vara dum när man går på kalas 🙂

Jaja, så glad över min nya väska och extra glad för att det är en sån som jag vet att jag kommer ha i många, många år.

  1. Jag har en fråga till “Frågor med Forni”. Jag och min sambo är väldigt sugen på att resa till Italien i augusti och har aldrig varit där tidigare. Du som verkar ha bra koll på Italien, har du några bra tips på prisvärda semesterställen? (Är student så har inte världens bästa ekonomi). Om man vill ha ändå lite stad men även kunna hänga vid poolen/havet och sola. Eventuellt åka till två ställen som är hyfsat nära varandra för att få med båda. Det måste inte heller vara något typiskt semester-turist-ställe. Kram <3

    1. Tyvärr så är augusti den “värsta” månaden att åka till Italien, då italienarna själva har semester under augusti. Så de flesta (typ alla) ställen blir typiskt semester-turistiga, framförallt av inhemska turister då. Vilket gör att priserna stiger något enormt.
      Att vänta en månad till september är så mycket bättre, då priserna sjunker men även graderna (kan bli 35-40 grader på vissa ställen i Italien under augusti). Stora städer som Rom och Milano är outhärdligt under augusti. Om ni är sugna på storstad men även vykortstränder och pasta i trånga gränder så kan jag rekommendera två dagar i Rom för att sedan ta tåget ner till Salerno, och sedan båt över till Positano/Amalfi. Något utav det vackraste som finns! Men som sagt, svindyrt i augusti.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi