WEEKLY PLANS

God morgon,

Hur mår ni idag? Är det vabbruari eller kärlekens månad-stämning på er?

Själv mår jag bra, de här veckorna är inte lika påtagliga som första 15 veckorna av graviditeten och jag känner mig helt okej. Däremot kantades förra veckan av fyra (!) utemiddagar, fullspäckade jobbdagar, resa hem från Dubai och flera sociala tillställningar så det kändes i kroppen igår att det varit mycket socialt. Även om jag inte dricker alkohol, eller kanske just därför, så är det rätt kämpigt att sitta uppe till efter midnatt flera kvällar på en vecka på diverse kompismiddagar. Däremot har jag haft så SJUKT jävla trevligt hela veckan så det har varit värt tröttheten. Tog igen det igår genom att inte lämna lägenheten på hela dagen, förutom när jag gick och köpte godis klockan fyra.

Den här veckan är rätt fullspäckad också, men mest mysig. Det är Alla hjärtans dag och till helgen åker jag till Italien för att fira min nonno (farfar) som fyller 80 år. NONNO <333. Nonna har planerat för vårt besök och det blir jag, Timmy, mamma och pappa som åker. Det är inte många gånger senare tio åren som vi fyra kommit iväg tillsammans utan att någon saknas eller en respektive är med så det känns jättemysigt. Med tanke på att jag ska bli mamma, kanske det inte blir så många gånger till heller. Jag antar att mina gulliga ungar kommer vara med framöver hehe.

NOG pladder, nu tittar vi på veckans schema!

Måndag: Frukostmöte med FORNI, yoga på lunchen, tandläkare på eftermiddagen och så bara jobba precis som vanligt.
Tisdag: Jag tänkte köra ett megaformer-pass på morgonen innan jobbet och sen blir det en heldag på kontoret med paus för poddande på lunchen. Juste, ska ha möte och planera kommande Healing Hearts-event också.
Onsdag: Inspelning med NIVEA hela dagen!
Torsdag: Träna på morgonen, hänga på kontoret och så har jag bjudit ut Petra på Alla hjärtans dag-dejt på lunchen, det var länge sen vi gjorde något bara hon och jag. På kvällen blir det date med min man här hemma.
Fredag: Mot min älskade släkt och ITALIA!

 1. Åh Italien !!! Jag åker dit i april och möter våren i florens .
  Italien är livet med allt vad det innebär , ha det underbart !! Njut . 🙂

 2. Stort grattis till graviditeten!
  Jag plussade i princip samma dag som dig fast 2017 (och sitter nu o skriver denna kommentar medans min 7-månader gamla son sover sin lunchlur❤️). Så extra spännande o följa din graviditet eftersom det är en juli-bebis hos dig med😀
  Jag har ett önskemål om ett blogginlägg, det vore väldigt intressant att läsa om ”bakom kulisserna” innan din graviditet var känd. I och med att du är offentlig och många av dina kompisar också är det, om du kände att du hela tiden var tvungen att vara på din vakt när det skulle tas kort, som kanske skulle postas i någon av dina kompisar bloggar – så inte du stod i fel vinkel o din mage syntes, eller att man såg att du var den enda som inte drack alkohol på en middag etc. Så att folk eventuellt skulle börja spekulera i kommentarsfältet hos någon av dina kompisar.
  Hade varit intressant att läsa!

 3. Jag undrar vart den magiska klänningen du hade på dig när du avslöja graviditeten kommer ifrån? Och om du kanske har tips på några liknande?
  Stort grattis igen finaste ni <3<3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi