Meny med tillhörande recept inför Alla hjärtans dag

På torsdag är det Alla hjärtans dag!

Hur ska ni fira?

Jag åker till Italien morgonen efter så jag och D har bestämt datenight hemma. Jag ÄLSKAR att köra hemmadejt på Alla ♥-ans dag, det kan kännas så stelt ute på just den här kvällen så jag går hellre ut och äter någon annan kväll. Såhär (klick!) såg den 14:e februari ut förra året för mig.

Eftersom D lagade maten förra året för jag stå för menyn detta år – det blir trerätters! Vill ni se vad jag ska laga?

Löjromspizza

Till förrätt blir det den här legendariska rätten. Allt man gillar på en och samma tallrik! Pizza och löjrom i kombination är verkligen genialiskt. Jag gör nog en pizza så skär jag upp den i slices så att man kan äta små munsbitar. Lyxigt men enkelt!

Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Jag är så sugen på svensk mat efter en semester utomlands, och pasta går bort eftersom jag åker till Italien på fredag. Den här rätten gjorde att det började vattnas i munnen på mig! Enkel att laga och god att äta. Eftersom det är en vardag har man ju inte all tid i världen att laga middag efter jobbet, speciellt inte en trerätters, så jag valde enkla men GODA rätter. Den här ska få extra mycket parmesan på sig, mmm.

Gluten och laktosfri kladdkaka

Sist men inte minst en kladdkaka som är enkel att slänga ihop och supergod att äta (gissar jag på). Jag ska pynta den med färska bär och florsocker precis som på bilden, så tjusigt.

*

Om ni är sugna så är ni varmt välkomna att kopiera min Alla hjärtans dag-meny rakt av. Bara att klicka på varje recept och sedan välja “Lägg recept i varukorg” på Mathem. Om du vill/behöver byta ut något i varukorgen är det superenkelt. Jag byter t.ex. ut alla mejeriprodukter till laktosfria!

Dessutom – om ni anger rabattkoden FORNI när ni beställer på Mathem så får alla kunder (nya som gamla!) 100kr rabatt på nästa order över 700 kr.

Om ni klickar hem min meny rakt av så landar den på 877kr, men se till så att du inte handlar hem något som redan finns hemma! Kolla igenom kylskåpet och ta bort varorna du redan har. Sen kan du passa på att lägga till lite frukostgrejer och tandkräm eller vad det nu är som du alltid glömmer handla hem.

Psst… Tiden för att laga min Valentines meny? En och en halv timme enligt recepten! Precis lagom efter jobbet.

Sprid kärlek där ute nu! Och ät massa god mat för då blir man lycklig.
Puss!

 

  1. Tips- använd prästost istället, blir mycket godare 🙂 och toppa även med dill. Vi bjöd våra gäster på detta i helgen och det gjorde succé!
    Sen vill jag även gratta dig till graviditeten, så kul att följa! Är själv 2 veckor längre gången än dig så det gör såklart allt ännu mera relaterbart. Visst är det helt fantastiskt detta vi är med om?! 😀

  2. Hej fina du och GRATTIS till tillökningen. Ska bli superkul att följa! Tänkte bara ge en heads up att när man läser dina inlägg via bloglovin (som jag gjort since forever) så dyker inte själva samarbetsinfon högst upp i inlägget upp. Kan vara lite missvisande och tänkte bara säga ifrån i tillfälle det finns någon regel kring det! 😊

    Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag, KRAM ❤️

  3. Hej och grattis till ert lilla mirakel! ☺️ Kan inte du skriva ett inlägg om hur länge ni försökte bli gravida och allt som hör till?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi