Fina presenter till dig själv inför Alla Hjärtans Dag

Inlägget innehåller annonslänkar


Pyjamas, tofflor, Babor body soufflé, Exuviance serumkapslar, BareMinerals highlighter, trosor

Läppstift Clarins, tofflor, parfym By Terry, glasögon, Decléor ansiktsmask, Babor ögonkräm, tröja

Hello lördag!

Det var ju så att jag råkade unna mig en sju helskottas vacker väska igår när jag var på väg till kontoret. Jag jobbar bredvid Bottega Veneta och slog till på en av mina drömväskor. Jag sa ju att jag skulle unna mig själv när jag var gravid med 0% dåligt samvete och det gjorde jag verkligen, men nu kanske jag får unna mig saker som inte kostar skjortan i en period framöver haha. Visar väskan sen så kika in senare!

I alla fall, gravid eller inte så kanske du vill köpa något fint till dig själv nu när vi befinner oss i kärlekens månad! Alla hjärtans dag i nästa vecka så ta hand om ditt viktigaste hjärta – dig själv – med något fint eller mysigt. Kan varmt rekommendera trosorna från Lace Laboratory, de är de ABSOLUT skönaste trosorna jag någonsin haft på mig.

Vi var på middag igår som blev rätt sen, så vi tog en ordentlig sovmorgon och nu ska vi nog se en förmiddagsfilm. Om några timmar vankas brunch på stan och ikväll ska jag fira min älskade Petra som fyller 31 år. HURRA LOVE U!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi