Frågor med Forni

Hej gullis, och stort grattis till er lilla! Så himla mysigt för oss att följa.
Jag och min sambo funderar på att åka på en vinterresa nästa år, kanske någon gång i slutet på november för att det passar oss bäst jobbmässigt. Vi är ute efter drömmiga stränder, fina boenden och god mat. Ni som rest mycket under vintern, vilka vinterresemål tycker du har vart bäst och varför? Puss Alexandra

Hej Alexandra!

Jag tycker att Tulum är världens bästa ställe att resa till. Om jag fick välja en plats att åka till varje vinter hade det varit Tulum. Annars tror jag att Kapstaden och Sri Lanka är riktigt drömmiga också, båda står på listan över resmål jag gärna skulle besöka i framtiden och vänner som har varit där har varit väldigt nöjda!

Puss och ha en fin resa <3

Jag har en fråga till ”frågor med Forni” och alla andra kloka här inne. Det är nämligen så att jag är snart 26 år gammal och singel, något som jag har varit i princip hela mitt liv, och är så otroligt less på det. Då jag är lite blyg och sällan vågar flirta med killar öppet på jobb, i mataffären osv osv är jag en flitig användare av Tinder, och har gått på många första dejter, som tyvärr sällan leder till en annan på grund av olika orsaker. Jag känner mig så otroligt trött på detta, och less på att bli besviken efter ännu en första dejt som inte leder någon stans och känner nu att jag måste testa något nytt. Så min fråga är, hur gör man för att träffa killar utanför tinder? Vad är dina bästa raggningsknep och hur får man det att kännas roligt och inte så känsligt om man blir ratad? Hoppas du kan komma med några visa ord som kan ge mig lite perspektiv på mitt hopplösa kärleksliv <33

Hej gull!

Jag tror man måste komma ihåg att det inte är något konstigt i att bli ratad eller avvisad, det har liksom ingenting med dig att göra. Flörtande och dejtande handlar om personkemi och om man blir avvisad kan det gott och väl bara vara så att hen ser att ni inte är något för varandra innan du själv kommer på det hehe. Det finns egentligen bara ett konkret tips och det är att våga. Söka ögonkontakt, skratta mycket, visa omvärlden att du är sugen på att vara en del av den. Jag märker stor skillnad om jag ska beställa i en bar t.ex., om jag står med blicken fäst i mobilen eller på bartendern, till skillnad från om jag söker med blicken runt om i lokalen, tittar och ler mot människor. Då är det lättare att se om det finns någon spännande där ute. Våga söka kontakt helt enkelt. Och kom ihåg att de flesta människor har fått sig både en och två dissar genom åren – men till slut hittar man rätt.

Om du gillar att röra på dig, gå på olika träningsformer, där träffar man massa härliga människor! Vet en hel del som blivit uppraggade på tennisbanan, spinningpasset och boxningen.

Puss!

Först och främst grattis till graviditeten <333 Jag har en fråga, jag ÄLSKAR dina vita ankellånga byxor från Theory och tänker på dom ofta (hehe), var får man tag på dom? Finns Theory i butik i Sthlm? Wakakuu hade lite snålt utbud och vågar inte beställa från USA när jag är osäker på storlek. Kram

Hej fina!

Tror inte att de finns att prova i Sverige, visste inte ens att de fanns kvar i sortimentet hos dem haha! Om de gör det så beställ hem ett par innan de försvinner, de är verkligen världens bästa byxor <3! De är helt normala i storleken så beställ din vanliga bara.

Kram!

Har förstått att du läst en del bok nu under din semester (supermysigt ju). Och då undrar jag om du inte skulle kunna göra ett inlägg med dina ”topp 5 bästa böcker”? Precis som vi läsare fick hjälpa dig att skapa en bok-tips-lista i höstas. Har kommit in i att läsa en massa igen och söker därför ständigt nya böcker att ta mig an.

kram kram!

Hej gose

Det fixar jag, kommer till helgen om jag hinner <3

Hej Forni! Började tänka på att du för ett par månader sen (tror jag haha) skrev om er granne som ställde till med problem och klagade för minsta lilla, hur har det gått? Bor hon kvar? Fortfarande lika jobbig? Var så roligt att läsa sist så vore kul med en update om hur det gått. Kram!

Hahaha det är så många som frågar om grannen och status med henne efter att jag skrev om henne. Det är dock lite känsligt ämne för mig att skriva om numera då det visade sig att hon är släkt med en god vän till oss (!). Minst sagt lite jobbigt!

Men jag kan säga att det är tur att jag är gravid och inte har några middagar hemma för det lugnar ner relationen betydligt. Tror det bästa som kunde hända henne var att vi blev gravida. Sen får vi se hur hon känner för allt barnskrik som kommer komma nätterna igenom – kanske kommer hon att sakna våra middagar då haha! För inte får man klaga på barnskrik <3

Stämmer det att dom inte serverar alkohol alls på maldiverna? Planerar bröllopsresa och visst vill man skåla i bubbel då 😅

Det stämmer inte, samtliga hotell som jag känner till och har kollat upp serverar alkohol på Maldiverna 🙂 Puss!

 

 1. Hej Michaela!

  Jag har en fråga till nästa Frågor Med Forni 🙂 Det är nämligen så att jag har ett distansförhållande sedan 3 år tillbaka – jag bor i Köpenhamn och min kille bor i Malmö. Vi ses cirka varannan helg – ibland mer och ibland mindre, det beror på jobb, vänner familj etc. Men min fråga rör sig kring vad du tänker kring att känna sig trött eller dränerad efter att man träffat sin partner?

  Inte alltid, men ofta, känner jag att jag måste återhämta min energi när jag väl är hemma i Köpenhamn igen. Jag behöver sova mer än vanligt och kommer ibland inte iväg till gymmet eller ställer in planer för att jag känner mig trött. Kan det vara så att jag ger för mycket i förhållandet? Eller är det helt enkelt hoppet mellan olika städer och rutiner? Jag är mycket mer kärleksfull än min partner, och kanske borde ta ett steg tillbaka. Vad tror du? Jag hade gärna hört din tankar kring den här, eller liknande situationer 🙂

  Många kramar!

 2. Hej!
  Det stämmer att på vissa öar serveras ingen alkohol utan man måste åka med båt en bit ut för att få dricka 🙂
  Värt att kolla upp innan så man inte sitter utan vin till maten om det är det man önskar.
  Kram

 3. Till nästa FMF!

  Hur gör man för att känna sig hemma i ”någon annans” lägenhet? Jag ska efter ett distansförhållande ÄNTLIGEN flytta ihop med min kille i hans bostadsrätt. Jag älskar lägenheten och har varit där mycket men är rädd att det inte ska kännas som hemma. Har du några tips på hur man får det att kännas som oss istället för jag hemma hos honom?

  Ps. Min kille är jätteinbjudande och ger mig ingen anledning att känna såhär men kan inte hjälpa att tänka på det..
  Ps 2. Grattis till graviditeten – bästa nyheterna 2019!

 4. Bodde nyligen på hotell med min 6-månaders son som vaknar runt halv 6 varje morgon där han som bor i rummet brevid bankar i väggen och skriker ”shut the fuck up”! Han skrek knappt något alls. Så jo det klagas dessvärre på dem med. 😬

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi