Onsdagsmorgon hemma i Sverige

God morgon!

Fick en brutal chock i morse när jag gick hemifrån. Det var SÅ kallt i luften att det gjorde ont att andas. Shit vad kroppen vänjer sig vid värme snabbt alltså! Sen är vädret precis så grisigt i Stockholm som alla hade varnat för. Halt, istappar som ramlar, nästan omöjligt att gå på marken? Tycker att alla ska vara ute så LITE som möjligt när det är sånt här väder, för att inte riskera att skada sig på ett eller annat sätt. Mvh gravid och numera livrädd för att skada mig haha.

I alla fall, vi landade igår kväll och fick skjuts hem av världens bästa svärfar. Väl hemma åt jag två knäckemackor och somnade vid tio. I morse gjorde jag i ordning mig länge och promenerade till kontoret vid halv nio. Så skönt med en lång, ordentlig dusch efter resande. Speciellt när jag har en fullspäckad dag på schemat! Snart ska jag iväg och podda, efter det ska jag på modevecka-lunch på Riche och ikväll ska vi fira Sam som fyller år med middag på L’avventura – peppen!!!

Om jag hinner i eftermiddag så kommer ett inlägg upp om graviditeten så kika in då.

Puss!

  1. Först och främst. Välkommen tillbaka till kalla Sverige. Du ska även ha ett stort tack för du tog med min fråga till ”frågor med Forni” samt att du gjort det jag bad dig om, fotobomba oss med bilder. Åh, jag vill ännu mera nu åka till Maldiverna. Ta hand om dig och din mage ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi