De sista dagarna på Maldiverna

HELLO gullisar,

Är ni redo för att spana på våra sista dagar på Maldiverna? Välkomna till djungel, godisblått vatten och avkoppling!

Såhär såg jag ut i torsdags. Bikini och matchande skor från Scampi, klänning från Ganni.

På luncherna brukade vi underhålla oss med att spana på fiskar i vattnet, som ser lika overkligt ut efter en vecka, som att ögonen aldrig riktigt vänjer sig.

Gillade verkligen alla olika små vrår som fanns på Club Med Finohlu Villas, eftersom man lever på en liten ö är det mysigt att den gömmer olika platser för häng.

Det var flamingofest vid poolen i fredags! Drinkar, bbq, flamingos och dj. Det var nästan bara par på hotellet men de flesta minglade runt och hittade nya kompisar – under veckan såg man hur middagssällskapen växte sig större och större. Samtidigt som man såklart kunde hålla sig för sig själv om man ville! D älskar ju att prata med nytt folk medan jag är lite mer folkskygg, så han hittade både tenniskompisar och barkompisar hehe.

Den här fotade Jenna på oss i poolen, blir glad när jag ser den.

En kväll gick jag tillbaka till villan medan D gick till baren för att lyssna på livemusik och då stod den här jättefågeln utanför fönstret. Den var säkert en halvmeter stor och stod blickstilla i minst en timme. Jag var så rädd för den? Haha. Har kommit på att jag verkligen inte tycker om fåglar :/

I fredags hade jag på mig en favoritklänning från förra året i världens finaste gröna färg.

Vi upprepade samma ritual som varje dag under veckan: långfrukost i villan, poolhäng, sova i skuggan, läsa böcker, bada.

När hungern kickade in gick vi till restaurangen för lunch. Mmm här kan man sitta och ha det bra <3

Jag åt en supergod vit fisk med asiatisk sås, sallad och lime. YUM!

Såhär ser golvet vid baren på restaurangen ut! Älskar glasgolv.

Sen blev det tyvärr söndag och dags för veckans sista frukost :'(

Kolla så vackert, måste säga att frukostarna i villan på det här stället är bland det bästa jag varit med om i mitt liv.

Sen hoppade vi på båten som tog oss till Malé, där alla flyg går.

Såhär ser det ut precis utanför flygplatsen i Malé, det är det första man ser när man kommer ut i ankomsthallen – otroligt ju.

Tack Maldiverna och Club Med Finohlu Villas för en av de bästa veckorna i mitt liv ♥

  1. Först och främst grattis till graviditeten <333 Jag har en fråga, jag ÄLSKAR dina vita ankellånga byxor från Theory och tänker på dom ofta (hehe), var får man tag på dom? Finns Theory i butik i Sthlm? Wakakuu hade lite snålt utbud och vågar inte beställa från USA när jag är osäker på storlek. Kram

  2. Stort grattis till graviditeten, så glad för din och D’s skull!! 🙂

    Jag har en fråga till ”frågor med Forni” och alla andra kloka här inne. Det är nämligen så att jag är snart 26 år gammal och singel, något som jag har varit i princip hela mitt liv, och är så otroligt less på det. Då jag är lite blyg och sällan vågar flirta med killar öppet på jobb, i mataffären osv osv är jag en flitig användare av Tinder, och har gått på många första dejter, som tyvärr sällan leder till en annan på grund av olika orsaker. Jag känner mig så otroligt trött på detta, och less på att bli besviken efter ännu en första dejt som inte leder någon stans och känner nu att jag måste testa något nytt. Så min fråga är, hur gör man för att träffa killar utanför tinder? Vad är dina bästa raggningsknep och hur får man det att kännas roligt och inte så känsligt om man blir ratad? Hoppas du kan komma med några visa ord som kan ge mig lite perspektiv på mitt hopplösa kärleksliv <33

  3. Till frågor med Forni:

    Hej gullis, och stort grattis till er lilla! Så himla mysigt för oss att följa.
    Jag och min sambo funderar på att åka på en vinterresa nästa år, kanske någon gång i slutet på november för att det passar oss bäst jobbmässigt. Vi är ute efter drömmiga stränder, fina boenden och god mat. Ni som rest mycket under vintern, vilka vinterresemål tycker du har vart bäst och varför? Puss Alexandra

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi