WEEKLY PLANS

Hej medsystrar,

Hur mår ni?

Jag vill börja med att tacka för den enormt fina och starka energin här inne just nu! Tack tack tack! När jag är hemma igen ska jag i lugn och ro gå igenom alla era önskemål på inlägg, planera upp dem och sakta men säkert publicera en massa mysigt gravidinnehåll – mixat med mitt vanliga uppdaterande givetvis.

Nu är det måndag och jag ligger på en solstol på hotellet i Dubai. Det var lite molnigt i morse så vi åkte till Dubai Mall en sväng, sen sprack det upp vid lunch och då blev det poolhäng för hela slanten. Nu ska vi strax iväg till Versace Hotel där vi ska äta middag (mitt önskemål om italienskt :))) men innan det ska vi ha en parmassage för det har D överraskat mig med <333 Vet inte om han hade hunnit läsa inlägget igår, i sådana fall måste han fått dåligt samvete och agerat snabbt som tusan haha! Eller så är det jag som har för dåligt tålamod med eventuella överraskningar och tar tag i saker på egen hand, vem vet hehe. I vilket fall som helst så ska det bli jättemysigt och jag ser fram emot en sista kväll på den här otroliga semestern.

Imorgon kväll kommer vi hem igen och då är det direkt tillbaka till jobbet. Såhär ser min vecka ut!

Måndag: Semester!
Tisdag: Vi har en halv semesterdag i Dubai innan vi åker hem på eftermiddagen och landar i Sverige på kvällen.
Onsdag: Modeveckans sista dag så jag ska försöka hinna med en visning eller två. Sen blir det till att ta ikapp med kollegorna och så spela in veckans podd där jag ska berätta allt om graviditeten. Mys!
Torsdag: Ta igen tid på kontoret och ett lunchmöte med min barndomskompis Joel som precis har börjat jobba på Youtube. Det var ett par år sen vi sågs sist så det ska bli magiskt! Älskar när man möter gamla vänner i jobbet.
Fredag: Kontoret! Möte med NIVEA på lunchen för att gå igenom årets samarbete. På kvällen signerar jag och Hamilton böcker på Thomas Sabo i TÄBY CENTRUM (korrigering) kl 18-19, kom förbi om ni är sugna!

Inspiration till våren! Bild från Laura Wills (klick!)

 1. Läste precis din graviduppdatering om Vecka 17 på FORNI, så kul att läsa! Älskar upplägget! Däremot har jag en fundering kring vad informationen om din viktuppgång medför? Såklart väljer du själv vad du har med men sådan information kan vara triggande för andra som är gravida och jämför sig och sådär tänker jag.. Och egentligen är det kanske inte så intressant överhuvudtaget med hur många kilon hit och dit? Bara en fundering!

  Stort grattis till din graviditet, ser så mycket fram emot att få läsa om denna resa!

 2. Hej Forni! Började tänka på att du för ett par månader sen (tror jag haha) skrev om er granne som ställde till med problem och klagade för minsta lilla, hur har det gått? Bor hon kvar? Fortfarande lika jobbig? Var så roligt att läsa sist så vore kul med en update om hur det gått. Kram!

 3. Har förstått att du läst en del bok nu under din semester (supermysigt ju). Och då undrar jag om du inte skulle kunna göra ett inlägg med dina ”topp 5 bästa böcker”? Precis som vi läsare fick hjälpa dig att skapa en bok-tips-lista i höstas. Har kommit in i att läsa en massa igen och söker därför ständigt nya böcker att ta mig an.

  kram kram!

 4. Hej och stort grattis till graviditeten, det lyser om dig! <3

  Jag har en fråga till "Frågor med Forni".
  Jag har sedan fyra år tillbaka firat alla hjärtansdag med min absoluta bästis. Under dessa år har jag haft pojkvän och hon varit singel. Nu har hon pojkvän och ska fira alla hjärtansdag med sin kille och min kille bor numera inte i Sverige så kommer vara forever alone. Jag hade räknat med att vi skulle hänga ihop som alltid men känner mig nu fett ledsen och besviken på henne? Men å ena sidan känner jag mig supertöntig för att det är ju bara en vanlig dag egentligen. Hon har prioriterat honom framför mig sen de blev tillsammans vilket jag aldrig har gjort mot henne. Kan liksom inte ens umgås med dom utan att de klänger på varandra. Så min fråga är väl, är jag överkänslig och kanske svartsjuk? Känner mig inte svartsjuk på deras förhållande men känner mig bortprioriterad och att hon inte är lika "carrying" så som jag alltid har varit. KRAM!

 5. Haha, tycker det är så roligt när du delar med dig om sånt där som med massagen! Blir personligt och roligt! du är den enda bloggaren (+beijer) jag följer för ni är så äkta på något vis. pluggar miljövetenskap så är svårt för mig att läsa bloggar pga all konsumtion men ni gör det värt :))

  1. Haha – tack snälla fina! Försöker vara personlig och få in olika delar av vardagen. Kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi